Forum » Omrežja in internet » Netbux.org - internetno služenje, ki baje celo deluje!!
Netbux.org - internetno služenje, ki baje celo deluje!!
cassiel ::
Na tem naslovu: LINK se nahaja stran preko katere lahko zaslužite cekine. UAUUU. Moraš pa opraviti iskanje na enem od svetovnih iskalnikov, za vsako takkšno dejanje prejmeš 2 centa, na dan jih lahko narediš največ 40. Jaz že veselo klikam!
- spremenil: Predator ()
hajvan ::
ŽIVJO!
Netbux je čisto nova firma, tako da je še nezanesljiva pri plačevanju. Veliko je takih ki pravijo da so "scam", veliko je pa tudi članov ki so že dobili plačano!
Jaz misli da so za zdaj v redu, pa še svoj forum imajo!
Netbux je čisto nova firma, tako da je še nezanesljiva pri plačevanju. Veliko je takih ki pravijo da so "scam", veliko je pa tudi članov ki so že dobili plačano!
Jaz misli da so za zdaj v redu, pa še svoj forum imajo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hajvan ()
Pithlit ::
SurfJunky (al kaj je že bla una fora) je tud mel svoj forum...
Life is as complicated as we make it...
gamer ::
kva če nebi usak mesc odprl ene take butaste teme k en hoče na svoj account prdobit čim več novih članov, da bi s tem sep pridobil denar... ko pa vsi dobro vemo da je 99% teh strani ena navadna nategancija...
PS 99% je sam zart tega ker se baje 1x še celo dobi denar... oz. prvič pošlejo kot majo napisan s kasnejšimi izplačili pa vedno "zamujajo"
PS 99% je sam zart tega ker se baje 1x še celo dobi denar... oz. prvič pošlejo kot majo napisan s kasnejšimi izplačili pa vedno "zamujajo"
OmegaBlue ::
Mislim takih tem ne bom trpel več. Strani so čisti nateg - dejte si to vbit v glavo že enkrat! Potem pa tukaj jamrate glede spywara pa "meni pa internet ne dela" itd.
Ker gre za totalno zavajanje nič hudega slutečih uporabnikov - ne izkušenih in seveda nekaterih enostavno preveč zabitih, da bi spregledali - zaklepam.
Če mate kej proti - post v pritožbe - ZS ignoriram.
Ker gre za totalno zavajanje nič hudega slutečih uporabnikov - ne izkušenih in seveda nekaterih enostavno preveč zabitih, da bi spregledali - zaklepam.
Če mate kej proti - post v pritožbe - ZS ignoriram.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PAID 2 CLICKOddelek: Loža | 1174 (788) | Trololololo1 |
⊘ | vodstvu ST!!!! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 12625 (8396) | perci |
» | Prikrivanje politične opredelitve strokovnjakov (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 5097 (3867) | Maria |
» | AllAdvantage je nazaj. Bodi plačan za visenje na netu! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 22299 (13919) | d0rK |
» | Konec brezplačnega GMAIL-a kot ga poznamo?Oddelek: Loža | 2364 (1534) | ABX |