Forum » Programska oprema » Msn težave
Msn težave
Lorbek2003 ::
Hlou
Imam msn verzijo 7. Vedno ko se hočem vpisati, mi javlja napako 8007000e in pravi, da storitev trenutno ni na voljo. To težavo mi javlja tudi na windows messengerju. Tako imam onemogočen vpis v msn 7.
Help please?
Imam msn verzijo 7. Vedno ko se hočem vpisati, mi javlja napako 8007000e in pravi, da storitev trenutno ni na voljo. To težavo mi javlja tudi na windows messengerju. Tako imam onemogočen vpis v msn 7.
Help please?
yo
- polepsalo: bastadu ()
Kaufmann ::
Ker je ravno tema o MSN 7.0
Meni vezno ko odprem msn messenger se pojavi error:
Nedokončana nizovna konstanta, Line 1, Char 211, Do yo want to continue running script on this page?.
Če kliknem Yes ali No error izgine in se potem vedno pojavi ko kliknem na osebo ki je online. To se je dogajalo tudi ko sem imel verzijo 6.2. Reinstal ne pomaga.
Meni vezno ko odprem msn messenger se pojavi error:
Nedokončana nizovna konstanta, Line 1, Char 211, Do yo want to continue running script on this page?.
Če kliknem Yes ali No error izgine in se potem vedno pojavi ko kliknem na osebo ki je online. To se je dogajalo tudi ko sem imel verzijo 6.2. Reinstal ne pomaga.
ni podatka
Lorbek2003 ::
MSN -----> Orodja-Možnosti-Povezava Stanje povezave: Trenutno NIMATE vzpostavljene povezave s storitvijo .NET Messenger Service
???
???
yo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76274 (16915) | tilinho20 |
» | Msn messenger 7.5 ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 4598 (2163) | amigo_no1 |
» | windows messenger liveOddelek: Programska oprema | 3571 (2845) | sidd |
» | NEVERJETEN (najbrž) problem z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1717 (1274) | gianis |
» | messengerOddelek: Programska oprema | 1806 (1465) | vrtnyka |