Forum » Loža » Zamudu sm gledat sanjsko zensko....
Zamudu sm gledat sanjsko zensko....
zlobcek ::
Če mene uprašate, tudi Miši ni blo jasno točno v kaj se spušča. Malo poglejte prvo oddajo in eno od zadnjih. Vidi se, da jo je oddaja izmozgala do konca. Obraz se ji je precej postaral, na videz je kar precej shujsala.
Lepo je tle brat tiste poste, ki pluvajo po njej. Tisti, ki pluvate zradi tega, ker na koncu dobi denar/avto/obleke - navadna Slovenska fovšarija in ste navadni bedniki.
Psihološke hibe, ki jih naštevate da so relevantne? Ste mogoče kdaj pomislili, da je že sama kamera probem. Stvari na kameri so zrežirane in tudi če niso - kamera ne posname samo slike. Že sama prisotnost nje spreminja realni pogled. Miša je tudi pod določenim pogodbenim vplivom, v katerem vprašanje, koliko dopušča njene svobode. Ali so stvari zrežirane ali ne je težko rečt. Tudi če niso, je kakršno koli blatenje dvoumno in na podlagi nepreverjenega.
Da nebo kdo mislil, da sem na Mišini strani. Osebno menim, da je že v osnovi z žensko, ki se gre take igrice, nekaj narobe. Ampak točno isti kreteni se mi zdijo vsi jebači. Sem nevtralen - vsi so budale.
Basta
LP Zlobcek
Lepo je tle brat tiste poste, ki pluvajo po njej. Tisti, ki pluvate zradi tega, ker na koncu dobi denar/avto/obleke - navadna Slovenska fovšarija in ste navadni bedniki.
Psihološke hibe, ki jih naštevate da so relevantne? Ste mogoče kdaj pomislili, da je že sama kamera probem. Stvari na kameri so zrežirane in tudi če niso - kamera ne posname samo slike. Že sama prisotnost nje spreminja realni pogled. Miša je tudi pod določenim pogodbenim vplivom, v katerem vprašanje, koliko dopušča njene svobode. Ali so stvari zrežirane ali ne je težko rečt. Tudi če niso, je kakršno koli blatenje dvoumno in na podlagi nepreverjenega.
Da nebo kdo mislil, da sem na Mišini strani. Osebno menim, da je že v osnovi z žensko, ki se gre take igrice, nekaj narobe. Ampak točno isti kreteni se mi zdijo vsi jebači. Sem nevtralen - vsi so budale.
Basta
LP Zlobcek
Keyser Soze ::
Če smo moralni bodimo moralni v vseh pogledih. Tako kot se ljudi zafrkava zaradi umskih težav oz. neenakosti ali pomankljivosti, se jih zafrkava zaradi telesnih(fizioloških) problemov. Zakaj bi tu zganjal neko dvojno moralo in 95% ljudi na forumu obkladal z raznimi nazivi, obenem pa obsojal obkladanje z izrazi, ki temeljijo na fizioloških značilnostih.
Sicer pa: "What goes around comes around."
Miša se je lepo obešala na oboje pomankljivosti kandidatov. Zakaj bi se drugi šparali, če so rokavice off.
Ženska je paf v glavo in temu primerna je njena javna podoba. Kako paf je pa med noge si pa lahko samo mislim. Izgleda da ima "leder tošl" vmes. tak brez dna.
P.S.: Če pa komu ni všeč moje mnenje, pa tako ali tako ni treba brat tega. Konec koncev smo na forumu, ki je temu v namen.
Sicer pa: "What goes around comes around."
Miša se je lepo obešala na oboje pomankljivosti kandidatov. Zakaj bi se drugi šparali, če so rokavice off.
Ženska je paf v glavo in temu primerna je njena javna podoba. Kako paf je pa med noge si pa lahko samo mislim. Izgleda da ima "leder tošl" vmes. tak brez dna.
P.S.: Če pa komu ni všeč moje mnenje, pa tako ali tako ni treba brat tega. Konec koncev smo na forumu, ki je temu v namen.
Eagle ::
Thomas tisto kar sem skopiral je napisal uporabnik na sloreactor forumu, ki vodi modne revije pri agenciji, pri kateri je miša poskušala biti manekenka.. tak da nevem zakaj mene napadaš, jaz sem samo kopiral..
drugač pa jebat ga, pač je kurbica tak ko vse ostale manekenke in podobne.. ki so pač v tem biznisu, če hočeš uspet pač treba noge redno narazn držat..
drugač pa jebat ga, pač je kurbica tak ko vse ostale manekenke in podobne.. ki so pač v tem biznisu, če hočeš uspet pač treba noge redno narazn držat..
Matev ::
Vprašanje je ali so budale ti ki nastopajo v takih bedarijah, ali ti, ki te bedastoče gledajo.
Jaz z ponosom priznam, da nisem gledal niti ene oddaje.
Jaz z ponosom priznam, da nisem gledal niti ene oddaje.
Ziga Dolhar ::
Meni se recimo zdi sanjska ženska bolj poučna od Trenj. In od Slotecha tudi.
https://dolhar.si/
BigWhale ::
> drugač pa jebat ga, pač je kurbica tak ko vse ostale manekenke
> in podobne.. ki so pač v tem biznisu, če hočeš uspet pač treba
> noge redno narazn držat..
A ti to iz izkusenj, a ne? Pa samski si tudi, ja? :P
> in podobne.. ki so pač v tem biznisu, če hočeš uspet pač treba
> noge redno narazn držat..
A ti to iz izkusenj, a ne? Pa samski si tudi, ja? :P
Soldier ::
Ej skoda da je dragan izpadu ker zdj ga tt grega verjetn ne bo vec tk zgau....ona glupaca mi je pa itaq stranska zadeva u tej oddaji.....sj ne da jo nebi ampak pol bi tt spizdu strn
Stepni Volk ::
Soldier - a to v smislu tele ŠALE?
vrtnyka - resno me skrbi za tvoje zdravje, izgleda si odvisna od "Sanjskega Slo-tech-a" :)
Drugače pa niste dobro razumeli naslova te teme... danes namreč NE SMETE gledati POP TV-ja in sanjske ženske. Le tako, boste lahko spraševali, kaj ste zamudili
vrtnyka - resno me skrbi za tvoje zdravje, izgleda si odvisna od "Sanjskega Slo-tech-a" :)
Drugače pa niste dobro razumeli naslova te teme... danes namreč NE SMETE gledati POP TV-ja in sanjske ženske. Le tako, boste lahko spraševali, kaj ste zamudili
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
JOKER ::
Baje, da so jo videli v Mariboru v nakupovalnem centru Europark pred mesecem dni z fantom !! Hja, ampak NI bil iz oddaje, temveč neki bogatun iz CE.
Stepni volk : lepo od tebe, sam skrb ni potrebna ;)
Pa mene prevec firbec matra, da je nebi gledala. Tko, da jo bom mogla !
Joker : ja ..sej baje..tako se govori ima ze fanta.
Pa mene prevec firbec matra, da je nebi gledala. Tko, da jo bom mogla !
Joker : ja ..sej baje..tako se govori ima ze fanta.
vrtnyka ma resota rada
Zgodovina sprememb…
- spremenila: vrtnyka ()
Če ima fanta je popolnoma normalno. Ne greš na TV zato, da ga NE BI NAŠEL.
Tudi sanjski moški se je že mesece prej po KR sprehajal s svojo izbranko. Oddaja namreč ni v živo, če vam še ni potegnilo. :)
Ker predvajajo le vsak petek, se nabere precejšen zaostanek za realnostjo.
Tudi sanjski moški se je že mesece prej po KR sprehajal s svojo izbranko. Oddaja namreč ni v živo, če vam še ni potegnilo. :)
Ker predvajajo le vsak petek, se nabere precejšen zaostanek za realnostjo.
vrtnyka ::
Ja samo zanimivo, da ta fant ni nobeden od teh, k se "potegujejo" za njeno srce ?
Pa etq, da ni normalno, da gres na tako oddajo, pa mas ze fanta ? Kaj je s tabo ?
Pa spet ti!
Pa etq, da ni normalno, da gres na tako oddajo, pa mas ze fanta ? Kaj je s tabo ?
Pa spet ti!
vrtnyka ma resota rada
Zgodovina sprememb…
Myth ::
Ta oddaja že je konec, ljubi bog. Samo mi jo gledamo zdajle!!
Joker: Kako pa veš da je iz CE? A je nosil tablco zravn? In kako veš da je bil bogat? A je mel Armani oblečen ali pa Hugo Boss?
Joker: Kako pa veš da je iz CE? A je nosil tablco zravn? In kako veš da je bil bogat? A je mel Armani oblečen ali pa Hugo Boss?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
vrtnyka - če mi sedajle skupaj spraviš 100 žensk, kakšna je možnost, da bom imel katero izmed njih rad oz. se v njih zaljubil in obratno?
Če to še narediš na TV, potem toliko težje, ker bi ves čas verjetno jeclal :)
Kamere in prevelika publika namreč tako name vplivajo. Največ kar spravim skupaj je tresenje glasu.
Po drugi strani, bi bilo res, da bi me videlo nekaj tisoč slovenk in ene par bi že morda srce razbijalo (najbolj verjetno zaradi besa... kako si drznem govoriti itd...).
Ljudje si najdejo življenjske sopotnike dobesedno na drugem koncu sveta, na TV oddajeh bolj poredko. :)
Mr. CE, ti bi že moral vedeti, kdo je iz CE in kdo ne.. gospod CE :)
Tisto bolj bistveno vprašanje je, ali je nekdo, ki hodi poleg Miše tudi njen fant?
Je nekdo, ki ji da ljubčka na lice njen fant? (v temi o varanjih to ni nek bav, bav)...
Vprašano krajše: Kdaj nekomu nekdo postane fant oz. punca?
In kako naj to ve ostala javnost, če tega sama ne povesta?
Če to še narediš na TV, potem toliko težje, ker bi ves čas verjetno jeclal :)
Kamere in prevelika publika namreč tako name vplivajo. Največ kar spravim skupaj je tresenje glasu.
Po drugi strani, bi bilo res, da bi me videlo nekaj tisoč slovenk in ene par bi že morda srce razbijalo (najbolj verjetno zaradi besa... kako si drznem govoriti itd...).
Ljudje si najdejo življenjske sopotnike dobesedno na drugem koncu sveta, na TV oddajeh bolj poredko. :)
Mr. CE, ti bi že moral vedeti, kdo je iz CE in kdo ne.. gospod CE :)
Tisto bolj bistveno vprašanje je, ali je nekdo, ki hodi poleg Miše tudi njen fant?
Je nekdo, ki ji da ljubčka na lice njen fant? (v temi o varanjih to ni nek bav, bav)...
Vprašano krajše: Kdaj nekomu nekdo postane fant oz. punca?
In kako naj to ve ostala javnost, če tega sama ne povesta?
Zgodovina sprememb…
Stepni volk : pri tebi ni fore, ti si ze zaseden
Stepni volk : se ti je pa ljubilo..jaz sem ga kar v ljubljani poiskala
Drugace pa...vedet res ne mores..ugibas pa lahko, sej vidis kermu posveca vec pozornosti in kermu manj.
Glede vpliva kamer se strinjam. Stvar je veliko lazja takole na samem.
Stepni volk saj tebe tukaj tudi vidi veliko ljudi, kako mi ugovarjas ?
Stepni volk : se ti je pa ljubilo..jaz sem ga kar v ljubljani poiskala
Drugace pa...vedet res ne mores..ugibas pa lahko, sej vidis kermu posveca vec pozornosti in kermu manj.
Glede vpliva kamer se strinjam. Stvar je veliko lazja takole na samem.
Stepni volk saj tebe tukaj tudi vidi veliko ljudi, kako mi ugovarjas ?
vrtnyka ma resota rada
Zgodovina sprememb…
Jaz samo to ti rečem Stepni Volk, nabai si očala. namreč to se prebere Mister Ice, bemtiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()
vrtnyka - samo mi nihče ne zavida... zavist je neizkoriščeni energetski vir prihodnosti... zelo ekološki :)
Slovenci smo blazni povprečkarji... vse kar se ne klanja družbenem povprečju RAZIRAMO... poglejte samo teme v Loži.. Omar Naber, Sanjski moški & ženska... vsak, ki je malce bolj medijsko izpostavljen in s tem bolj znan, kot povprečen slovencelj... se ga mora nujno RAZIRAT :)
Seveda to ne pomeni, da mi je nekdo všeč ali ne. Mihaela iz Sanjske ženske mi ni... nekomu je. Pa kaj zato. Vsake oči imajo svojega malarja.
In če bo kdaj kakšen zloben časovni znanstvenik nadomestil Adama in Evo z Sanjskim moškim in žensko.. me zelo resno skrbi za našo prihodnost in preteklost :)
Slovenci smo blazni povprečkarji... vse kar se ne klanja družbenem povprečju RAZIRAMO... poglejte samo teme v Loži.. Omar Naber, Sanjski moški & ženska... vsak, ki je malce bolj medijsko izpostavljen in s tem bolj znan, kot povprečen slovencelj... se ga mora nujno RAZIRAT :)
Seveda to ne pomeni, da mi je nekdo všeč ali ne. Mihaela iz Sanjske ženske mi ni... nekomu je. Pa kaj zato. Vsake oči imajo svojega malarja.
In če bo kdaj kakšen zloben časovni znanstvenik nadomestil Adama in Evo z Sanjskim moškim in žensko.. me zelo resno skrbi za našo prihodnost in preteklost :)
Zgodovina sprememb…
Kdo govori o zavidanju ?
"Mihaela iz Sanjske ženske mi ni..." Kdo je pa ona ? Mislis Miša ?
"Mihaela iz Sanjske ženske mi ni..." Kdo je pa ona ? Mislis Miša ?
vrtnyka ma resota rada
Ja, "Mihaela" kot rojstno ime. Tako kot si ti ne-geekom znana kot M... :)
Aja My mistake Tnx, Ziggga.
Volk: midva sva ze na naslednji strani.
Volk: midva sva ze na naslednji strani.
vrtnyka ma resota rada
GUFY ::
In sanjska ženska je ostala samska, pa še dolgo bo samska, če se bo tako obnašala do moških in pustila, da ji babica in prijatelji ocenjujejo "možnega" bodočega partnerja. Prav ji je.
ČIP 008 ::
Sanjska "ženska" je dobila kar je iskala in to z obrestmi. Mihaeli lahko fanije nudijo to kar si zasluži - košarico!Skratka sanjski zaključek.
nevone ::
Meni se pa vse bolj zdi, da je Miša že zelo kmalu ugotovila, da ji nobeden ni posebej všeč, potem je bilo pa treba samo še nekako speljat projekt do konca. In tiste solze in nervoza pri podelitvah vrtnic so pomoje rezultat neiskrenega izbora nadaljnih favoritov.
Zakaj so v zadnji oddaji Cimeta spraševali, če se mu ne zdi, da je premlad zanjo? To bi morali vprašat Mišo, ki ga je pripeljala do velikega finala. Mislim, tole je res izpadlo podlo.
o+ nevone
Zakaj so v zadnji oddaji Cimeta spraševali, če se mu ne zdi, da je premlad zanjo? To bi morali vprašat Mišo, ki ga je pripeljala do velikega finala. Mislim, tole je res izpadlo podlo.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Mogoce bi se boljse obnesel kot kandidat, glede na to, da je resno razmisljal ali bi se prijavil kot kandidat ali kot voditelj oddaje
Aja pa sele zdej sem skapirala poanto cimijevega darila
Aja pa sele zdej sem skapirala poanto cimijevega darila
vrtnyka ma resota rada
Zgodovina sprememb…
Kot se je opazilo in že na daleč slišalo, je to kvazi oddaja. Zrežirano do kraja. In to bi naj bil reality show?
Tic ::
Zvonko in Drevil, prosm... in vsi ostali....
Cime ni Cime, ampak je Cimro. Vsi ga tako klicemo in to, da je Cime se je nekdo zmislu tam gor. Mi je kr slabo k slislm to... ko kak butast nogometas. Tko da, Cimro.
Hvala.
Cime ni Cime, ampak je Cimro. Vsi ga tako klicemo in to, da je Cime se je nekdo zmislu tam gor. Mi je kr slabo k slislm to... ko kak butast nogometas. Tko da, Cimro.
Hvala.
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
> Mi je kr slabo k slislm to... ko kak butast nogometas. Tko da, Cimro.
Maš prav.
"Cimro" zveni jako bolj kot kakšen pristen alpski planšar.
Maš prav.
"Cimro" zveni jako bolj kot kakšen pristen alpski planšar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kakšna dekleta so vam všeč??? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 54996 (7267) | Poldy |
» | Lepotica in zver? Ne, piflar! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 9524 (6723) | zile |
» | Sanjska Ženska 2Oddelek: Loža | 2876 (1565) | Keyser Soze |
» | kam gre slovenska televizija?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5818 (4107) | Keyser Soze |
» | Sanjski moški & Hackers (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10417 (4959) | username |