» »

Sanjski moški & Hackers

Sanjski moški & Hackers

«
1
2 3

R-S-LoVe ::

Kot je iz naslova razvidno je v javnost zaradi "hekerjev"8-) pricurljala novica katera je sanjska ženska!
Da vas vidimo, če ste glede te novice kaj aktivni!:D
Povejte, če veste katera je oz. bo!8-O

[ Se bom vdrzal vseh taksnih in drugacnih komentarjev, vas bom samo v lozo nabrcal... ;> -- BigW ]
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

Yamaha ::

Vojakinja Natasa

Phoebus ::

Ja itak sej to se vidi že po tem da jo za rit grabi....ne rabiš nobenga hekanja :)

ahac ::

Sicer nisem nikoli gledal, ampak ženska, ki gre na tako oddajo zame skoraj ne more biti sanjska ženska.
Drugače pa.. mogoče boljše, da greš na glasujzame forum tole vprašat..
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Voranz ::

Preverjeno iz prve roke ... vojakinja Nataša ....

darh ::

ahac... sej nihče ne govori da so kake sanjske ženske tu, naslov oddaje je sanjski moški or am i wrong? :)
Excuses are useless! Results are priceless!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: darh ()

BigWhale ::

Mene najbolj zanima, ce bo tip z vsemi sexal al si bo kar tako zeno izbral... :P

Keyser Soze ::

Mene pa zanima, kako se lahko tip tako pocen proda. Poleg tega, da nima nobene pametne izbire in se mi niti ne zdi en sanjski moški. Prej zasanjan moški.

Vsaj kolikor sem videl v Vikend Magazinu. Gledal je pa še nisem, ker se mi zdi rahlo neumno. Pa že rajši zagonim tisti čas za gledanje risank.

So bolj takšne, zapletene, napram temu "moškemu".:\

Dusan_HD ::

Moja informacija iz "druge roke": vojakinja !
Preverjeno!

Če bi pa jaz izbiral (faktor: videz), bi ziher drugo izbral. :\ :D
raY_

nodrim ::

samo enkrat sem gledal to "oddajo" .. oz. sem jo celo samo poslušal v ozadju med delom z računalnikom ... zdržal sem celih 6 minut.. in še vedno mi je žal..

dobesedno sem čutil, da mi pada IQ ... peesda no .. sej vsake bedarije pa tut ni treba gledat, če je lih na TVju ...

mah .. no comment (na takšne oddaje in na te, ki jih gledajo) :\

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nodrim ()

cryptozaver ::

Jest bi pa takoj zamenjal z njim pod enim pogojem - da disablajo BigBroderja. Mislim da mi ne bi blo dolgcajt, pa se mal bi si odpocil oci od LCD. IQ - who cares 8-)

xbite >>
sej nihče ne govori da so kake sanjske ženske tu

Nekdo "govori":
R-S-LoVe >>
katera je sanjska ženska!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Pa če so same grde ženske. Pardon no. Ampak v tej oddaji pa res ni nič sanjskega. Kamorkoli greš v Lj maš več lepih punc. Na vsakem vogalu. Poleg tega, da ne bi o psihi ljudi, ki se prijavljajo na tak tip oddaj. Da najdejo moškega... Mislim, khm.. Malo pomisliš, če je res vse OK s tako žensko in če si res ne more najti moškega.

Da ne rečem, da sem še jaz bolj sanjski od tega tipa. Pa nisem ravno narcis. Prej obratno.

P.S.: Za moje pojme falirana oddaja. Tako kot kakšna Lady med revijami, ipd...

Če ima dost veliko gledanost, da se poptv jim povrne vložek, potem ni falirana.
Kot tudi Lady ni, ker očitno še vedno izhaja. Čeprav jaz raje skretpapir nabavim pa imam več od tega.

kdor koli se spravi take stvari gledat mu je po deafultu dolgcajt ... pa še men počas postaja zdle ..:\

BigWhale ::

Jaz pa Lady na sekretu berem, ce mi pride pod roke... ;)

Falirano gor al dol. Poglejmo kater cajtng je med najbolj branimi v SLO? Ja Slovenske novice. Sokantno, nezaslisano... novice so nepreverjene, nizkotne, rumene pac. Pa se vedno ima cajtng svoj krog bralcev. In ni jih malo. Je to odraz SLO mentalitete? Verjetno.

Ja BW? Predvidevam, da imaš probleme z zaprtostjo in se lažje "userješ" ko primeš Lady v roke.:P

Za take cajtnge mors met proliv ker vsebina itak ne traja dlje od ene minute...

drejc ::

Edin pamtn realTV k sm ga vidu in gledu je na discoveryu American Chopper.

Pr nas bi mogl isto narest, sam z zastavam, pa škodilaki, apn6-kami, ctxi & podobno,.. ala pimp my ride in AC mix. To bi sekal.

SodVina ::

Jaz mislim, da tako oddaja "Sanjski moski", kot Lady(ceprav ne eni ne drugi se nisem posvecal pretirane pozornosti) ni zgresena, enostavno mi nismo ciljna publika. Ne vem kaj se obremenjujete s tem. Saj je bila tud Esmeralda cistokrvno nizanje IQ-ja, pa so zenske jokale od srece, ko je prisla v Slovenijo. Pac zenske stvari, ali ne? Od vseh trenutnih oddaj me mogoce najbolj moti E+, zato ker vsako stvar povedo 10x. To mi gre precej na jetra. Sicer pa bi lahko "sanjskega moskega" primerjal z nekdanjimi zmenkarijami. Pac show, le da ena oddaja ponuja vec denarja in zahteva vec od udelezencev, kot druga.

Microsoft ::

Lady pa je ze dobra revija. Jst skor vedno pr kosilu berem in crkujem od smeha.:P

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Jackal ::

Jaz pa Lady na sekretu berem, ce mi pride pod roke... ;)

Enako ;)

Sicer pa gledam to oddajo samo zato, da lahko vidim kdo bo na koncu izpadel večje budalo. Scenarij oddaje je tudi tak, da me prime kar Lady brat... (glej zgornji quote ;). Se mi je zdelo pa zelo dobro v zadnji oddaji, ko je "sanjski moški" zgleda mislil da se bodo ženske kar teple zanj, njim pa je bilo čisto vseeno.
Sicer pa tudi tipa so izbrali nekega "levega". O njegovem obnašanju rajši ne bi izgubljal besed. Lolek pač.

Glede njegovega izbora sicer nisem vnaprej nič zasledil, sem pa že iz prve oddaje sumil, kaj bo naredil. Vse mi je pa postalo čisto jasno v drugi oodaji.
Je bil pa zanimiv komentar te Nataše, ko so se punce pogovarjale med sabo in jo je ena vprašala ali se vidi z njim. Odgovor je bil prepričljiv NE.

largie ::

napol sem gledal prvo oddajo in malo tazadnje, ker sem pač marijo že enkrat srečal, pa takrat sem še redno spremljal forum ko je sodelovala na poljub.com z njenim jamranjem ipd :D.
kaj naj rečem ob prvi oddaji, vse se mi je zdelo tako, kako bi rekel, revno, poceni, že sama scena ni bila nič kaj "spektakularna".
baje da so imeli grozne probleme da so sploh našli 25 kandidatk, vseh prijavljenih naj bi bilo 87, trem naj bi plačali za prvo oddajo...preberite si članek v zadnji jani, meni se zdi tam zapisano kar resnično.

SLO je pac premajhna za to da bi se folk izpostavljal. Pri nas ne bo nikol laufal kaksen BigBroder, show ala Opra...

Predstavlejte si, da bi sel en vas frend na Miljonarja in zajebal na kaksno glupo foro. Folk bi ga ziher proglasu za debila pa ceprav mogoce ni. Prav zato mislim da mamo Slovenci odpor do javnega nastopanja, razen seveda izjem.

BlackHole ::

Crypto, pod tole se pa podpišem. Če že samo to temo pogledaš. Eno samo ogovarjanje in zaničevanje. Kaj nam manjka, da smo taki? ;)
LP Marko

Hm, nisem glih prepričan, da bi ga proglasili za debila. Dobro, če sta vidva takšna in tako razmišljata je drugo. Ker tako zelo majhni pa tudi nismo. Saj verjetno ne poznata cele Slo. Ali pač. Jaz vaju ne...

P.S.: Tudi v Ameriki ima folk prijatelje in gledajo oddaje, pomoje, ko slišijo da bo njihov frend tam. Najbrž jih celo posnamejo in potem skupaj gledajo... In se majo fajn. Sam je pa dejstvo, da bi tud jest prijateljico mal čudno gledal, če bi se prijavila na Sanjača. Če bi pa pri milijonarju zajebala pri drugem vprašanju... Pač človek je živčen pa tudi meni se je že naredilo, da nisem vedel kakšnega izmed prvih petih.

Kajzer: A da si se ti zmotu? Pa to je ja nemogoce...

Black: Nimamo samozavesti. Tipicno za tak folk je negativna nastrojenost, zanicevanje drugih, zavist...

Gazili so po nas ze od nekdaj. In kdor je tepen tudi tepe.

Zgodovina sprememb…

Nismo samozavestni? Mah ja de. Nekateri še preveč. Morda nas matra zavist(pregovorna) ampak drugje je pa ni, al kaj?

A si psiholog? Ker delaš dobre analize slovenskega povprečja...:\ Če mi verjameš.

P.S.: Kdor je tepen tudi tepe. - Spet ena cvetka. Jaz sem v osnovni šoli tudi koga pretepel. Ampak sam jih pa nisem dobil. Poleg tega, da so bili eni revčki, ki so bili vedno tepeni in niso nikoli tepli. :P Tako da spet ni res kar praviš.

P.P.S.: Sem se ja. In? Če se ti nisi ti damo pa Nobelovo. Ampak... Meni ni težko priznati, če se zmotim. Kdo se pa ne? Tisti, ki laže?

Zgodovina sprememb…

Ti ocitno mesas samozavest in aroganco.

Well, feel free to explain... Bi rekli, ne?

Tr0n ::

Prosim ne mi rect, da gledate to.

Ojej.

BlackHole ::

Tron, ok, nisi gledal, ampak ocenjuješ pa kljub temu. Poznamo take. ;)
LP Marko

ma dejte se mal zamislt, da zavestno zgubljate čas in gledate takšne neumnosti ... vsak trenutek, ki ga ne nameniš svojemu razvoju (intelektualnemu, fizičnemu ali psihičnemu), je stran vržen trenutek ...

ne vidim pa kakšen napredek dobite od gledanja oddaje Sanjski moški ali branja Lady in podobnega .. :O

Mogoce pa kdo razvija svoj intelekt in si dviga samozavest s svojimi razmisljanji o temi??? :D

Gandalfar ::

nodrim: in kaksen napredek dobis s sodelovanjem v tej temi?

OldSkul ::

V revijo nova piše, da je izbral drugo.Pa se je ne spomnil ampak Nataša že ni bila.Drugače je pa ta oddaja bedna pa odločno preveč reklam.

Yamaha ::

Sanjski moski in Natasa sta se ze porocila.....
Mogoce bo pa zdej SANJSKA POROKA!!!!

Lp

Uf tale Damir me je presenetu. Zivljenjepis 8-O

TribesMan ::

Hmm... čudno, v danasnjem cajtngu pise, da sta zelo dobro povezana z Simono iz Pesnice... tle pa eni ze govorijo da sta z Natašo že poročena...

Kdo ma zdej prav?

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tody ::

uuu šit zdej pa spat ne bom mogu dones... mislim keep it real, koga briga katero je vzel ?

eomer ::

SLO je pac premajhna za to da bi se folk izpostavljal. Pri nas ne bo nikol laufal kaksen BigBroder, show ala Opra...

Se ne strinjam. Baje bo imela Tv3 ali po novem prva Tv nek reality show v sodelovanju z drugimi državami iz bivše Juge. 100% preverjeno, me je kolega vprašu če bi šel (dela na tv3). Oddaja ima koncept 1+1 iz vsake države zaprti nekje v Črni Gopri za 90 dni. Za 20 prebitih dni dobiš Laptopa za zmagovalca pa avto + keš.

V bistvu potrjujes mojo trditev. Zadeva gre preko meja SLO...

Avenger ::

Ne, ne, zadeva gre preko meje dobrega okusa. :\
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

DjTonic ::

Kolegica pravi, da je z Natašo :D

Erazer ::

Ni dvoma Nataša.
Lahko gre kdo iz našega okna gledat, ko pride Damir po njo.
Računam 1ksit za en ogled:D .

Lep pozdrav iz Radeč.

DC- ::

Erazer:

Hočmo fotodokumentacijo da je to res, sej veš treba reklamirat če hočš računat :))

Sumo ::

K da me briga ljubezensko življenje enga čefurja.

iso2000 ::

P***a stari, pa on je sanjski moški!!! 8-O

Ziga Dolhar ::

Ah, kolk je moja mat tipična ženska ...

Včeraj mi pove, da je Damir ponudil vrtnico eni deklini, pa jo je ta zavrnila. Moja mati pa takoj komentirat: "A veš, čist prou je naredva! Čist prou ma! ..." [in tko še ene pol minute]

>:D
https://dolhar.si/
«
1
2 3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Discovery, NGC & Co. - kam so šli dobri dokumentarci?

Oddelek: Sedem umetnosti
263831 (2767) flipflop
»

Lepotica in zver? Ne, piflar! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
629434 (6633) zile
»

Sanjska Ženska 2

Oddelek: Loža
482847 (1536) Keyser Soze
»

Zamudu sm gledat sanjsko zensko.... (strani: 1 2 3 )

1409587 (5384) Tic

Zaljubljenost

141318 (926) sketch

Več podobnih tem