» »

Zamudu sm gledat sanjsko zensko....

Zamudu sm gledat sanjsko zensko....

«
1
2 3

Soldier ::

kje bi lahk steknu video od zadnje epizode, ker se mi ne da cakat ponovitve.
A sta ga gregor in dragan spt tk srala???? legende sta, sam to hocm videt ker zadnc sta bla adijo pamet

Kekec ::

Kaka sanjska zenska, to je zblojena zenska!
Dragan je prejšno oddajo odletel!

snow ::

A zadnja da je bla zdej? A bo zdej kaj bolj pametnega?
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

AndrejS ::

Le kako si pozabil gledat ? .... Jaz je še nisem gledal nikoli.

Sami ::

Kdo to sploh gleda???!!! Neumnost...;((
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

overlord_tm ::

Men je res škoda cajta za to sansko žensko, se da velik bl koristenga nardit namest tega, pa če samo v luft gledam

sem edin freak na ulci k je v petek ob osmih v delavnici, ne pa pred tvjem pa gleda sanjsko žensko :p

ČIP 008 ::

Ta ni niti po lepoti, kaj šele po pameti niti s od sanjske ženske! Pametni fantje so jo že zapustili ..............:D

Slowenc ::

Jaz sem gledal. Zdej se je končno lepo videlo, da Miša totalno blefira oziroma da igra in da ne misli nobenga izbrati. Zame je navadna svinja/prasica, kajti če ne zna igrat poštene igre, naj bo rajši tiho. Sama sebe je zanikala, ko je rekla, da ne prenese, če se ji kakšna stvar skriva že od vsega začetka, potem pa je potrdila, da ji je oziroma vsem je povedal (Boštjan) že na začetku te kolobocije, da ima otroka, vendar pa pač ne želi, da se o tej temi govori vsevprek po kamerah. Ampak ne, ona je po moje še uživala, ko ga je pritisnila v kot in ga gledala ko ni imel kaj rečt kot "ja".
Škoda pa ker je Boštjan ni še bolj zajebal in sploh nebi prišel na 'podelitev' šopkov. Babe so pač prasice, kaj čmo.
And story goes on.
Skiny gate.

Microsoft ::

LOL
Ti si ocitno to komedijo cisto resno vzel.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Aha, zdej sem končno pošteku, zakaj noben od teh treh ni dovolj dober zanjo. Ona bo/je vzela rajši kamermana, s katerim se je dala dol. Sehr logiš.
Skiny gate.

mescaline9 ::

Mater ej, vsi so bedni. Tolk so sluzavi, da bi jih se moje vrstnice od 20 let zavrnile. Mislm, osladni pa sluzavi, pa čist nebogljeni. K eni cucki in Miška dela z njimi enako. Jao jao. Pathetic, nevem no, Cime se še najboljš drži:) Valda ne bo zbrala nobenga, če se ji pa vsak zjoče skor na prvem zmenku pa navali nanjo z vso zatrapanostjo in obljubami, pa predanostjo. Argh! How can u be so stupid. Pa k se na delč vidi, da gre miši to na živce. Tipi pa kr ne odnehajo.
Sam danes je pa orenk zablodla z Boštjanom, bi jo moral res nekam poslat (btch!), sam kaj k je bil kot ena šema oblečen, bi blo preveč komično, pa neresen bi izpadu.

Thomas ::

> Babe so pač prasice, kaj čmo.

Tole pavšaliziranje, moram rečt, mi gre na jetra. So take in so drugačne. Ene, kakor tale Miša, so (IMO) celo precej čudne.

Mogoče sem nekoliko pristranski. Ampak se mi zdi, da moški so v povprečju kar precej večji prasci. Čeprav ne mislim niti o moških slabo.

Citat zgoraj deluje IMO precej pedrovsko.

Ampak res. Že dolgo nismo slišal od ene pičke tolk sranja v eni uri.>:D Skoraj tako kot bi gledal limonade, samo s to razliko, da tam nastopajo dosti lepše ženske. :D
Skiny gate.

> Tole pavšaliziranje, moram rečt, mi gre na jetra.

Sori, vendar tako je oddaja izpadla, da je Miša pra*ica, Boštjan pa good guy. In pa če se Miša predstavlja kot Sanjska ženska, recimo temu mišljeno Sanjska ženska kao vseh Slovenk, da je ona pač 'špica' in da naj bi vse ženske našle v njej vsaj nekaj s čimer se lahko poistovetijo, potem lahko rečemo, da je večina takih kot je ona.

>Ampak se mi zdi, da moški so v povprečju kar precej večji prasci.

Po moje so pa ženske večje prasice. Pač znajo bolj zakamuflirat oziroma olepšat svoje nakladanje in blatenje kot moški. Mi povemo direktno in zato izpademo večji prasci. >:D
Skiny gate.

> Sori, vendar tako je oddaja izpadla, da je Miša pra*ica, Boštjan pa good guy.

To pa agree.

d20 ::

aaaagh tomas, dons si mi cist dan pokvaru. najprej zvem, de ne morem met tvojga otroka, zdej se pa se iskaze, da take bedarije delas. fuj in fej ... ceprouv pol mogoce dobr za otroka. res ne bi hotu met limonadogleda v familji.
http://www.worldjumpday.org

Morš gledat, boš vidu, da ni limonada.

Bolj je ena čudna scena. Mau neprijetna.

ShowDown ::

Ej ma live prenos šaha po TV je bolj zanimiv! Slovenski entertaiment je na podnu.

nevone ::

Mah, ne morš ti zjagat na kup ene moške po enih vnaprej določenih kriterijih, pa eno žensko in potem pričakovat, da eden po pa zihr taprav zanjo. Miša je pač zahtevna. Dvomim, da ji bo uspelo najti to kar išče.

Nnaredl so šou, kdor se je zabaval ob njem, nej mu bog požegna, komur je šlo na jetra, bi lahko prvo sekundo nehal spremljat in se tudi vnaprej izogibal vsem tozadevnim situacijam.

Možno bi bilo, da bi ta šou sproduciral tudi srečni par, kot ga je recimo v Sanjskem moškem, če se pa to ni zgodilo, se pač ni, jebat ga.

Moramo se pa strinjat, da s(m)o vsi sodelovali prostovoljno in s(m)o vsaj delno dobili, kar s(m)o iskali.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Asgard ::

Ma ta miš ni miš ampak podn od pogane. Ej če bi mi naga skakala tam okrog pa de bi jemu cist trga kot kamen je ne bi pa če mi odpade. Rajš na roke. :D
We hate Duplicators !

Ziga Dolhar ::

Glejte in se učite na tujih napakah.

Ta oddaja zna bit za marsikoga neprecenljive vrednosti.

(Sem si pa zadnjič "izmislil" en nov rek, ki ga ponudiš človeku, ki se ženská loteva z napačne strani: Ejga, ne bit tak edi!)
https://dolhar.si/

borchi ::

whos edi?
l'jga

> Ejga, ne bit tak edi!

Tistega sicer nisem vidu. Ampak kot sem slišal, da je blo ... je to en zelo dober izrek. Ejga, ne bit tak edi!

Pohvalen, Ziggga!

Sicer pa -- kaj naj rečem o zadnji oddaji? Razočaran sem bil.

Andrej je bil jako osladen. Po tem ko je bil zadnjič na "samskem zmenku" precej kul ([se] je obvladal), ji je tule nonstop lezel v rit in ji jasno in preveč neposredno izražal svojo naklonjenost. Cime mi je bil mal boljši, ampak me [osebno] moti njegovo hihitanje še kar naprej od tiste točke, ko bi se že trikrat lohka nehal hihitat v tisti zadevi.

Dejansko se mi je pri obeh zazdelo, da ko sta bila z njo na posameznem zmenku, ki je šel dokaj "v redu" in sta se na njih res obnašala tako, da sta onadva vodila, sta tule (Andrej bolj očitno) postala kužka. Škoda. (Napaka, ki sem jo sam storil ... prevečkrat.)

Boštjan mi je bil do zdaj precej tečen, vendar sem bil prepričan, da se bo vsaj on mel še dalje pod kontrolo. Škoda, da je že na jahti začel dopuščat, da mu je očitavala dogajanje v hiši in je le bebavo "res, res, ja, ja, ..." Ko pa se je pri večerji začelo govort o tistem, o čemer se on ni [tu pustimo ob strani ugotavljanje dejstva, al ga je ona "napadla" ali ne -- je irelevantno] želel, sem bil kar vesel oz. ponosen, da se ji je pričel upirat. Škoda le, da je preveč 'trajalo' oz. ni bil že na začetku dovolj odločen in ji dal vedet, da se o tem _RES_ ne bosta pogovarjala (oz. da bo odšel).

Je pa tip mel jajca in prišel na podelitev vrtnic (jst verjetno nebi), čeprav verjamem (in upam), da bi ji v takem primer zavrnil vrtnico. Zlo ne-edi.

Wox ::

O čem se gre? Pa kdo je ta edi pa neka ženska?
Commodore 64

Super Sonic ::

"O čem se gre?"

Kurbanje v živo. Tle nekje smo.

O sami sanjski ženski (štajerki) pa mogoče le toliko, da je v ožjo izbiro prišel nek 20 letnik, ki se kar naprej smeji in drugi je tip, ki premore takole čez palec pol možganske celice.

Skratka karkoli se že počel tiste večere, ko je ta oddaja bila na sporedu si počel bolj koristno.
_KARKOLI_

P.S.
Pa mogoče bi moral oddajo preimenovat.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Sc0ut ::

Vse je ena nategavščina, je ba Miša zdaj izpadla res kot ena velika svinja. Boštjan je že mel razlog zakaj noče otroka omenjat, ampak ona je očitno tupa. Je pa mi smešno, kak so ga fantje pili nonstop, že zato se je splačalo za njih sodelovat. Je pa res, kot je ena že prej rekla, da s tem slinjenjem in izpovedovanjem ljubezni ne bodo ziher nič dosegli. To je pa res smešno, malo drugače bi se res lahko poleg spravli. Je pa tak, če ji nisi všeč(oziroma, ne vidi tiste podrobnosti na tebi), lahko delaš kaj hočeš, pa ne bo efekta.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Sanjska ženska, za vse tiste ki ne veste o čem se gre.
Skiny gate.

DavidJ ::

_Kdo_ je edi ali bolj pomembno, kaj je naredu, da si je zaslužila oznaka njegovo ime?

Meni se zdi, da tale sanjska zveza, s komurkoli že, ne bo zdržala in je že naprej bila obsojena na propad. Verjetno zaradi tega, ker izbira ženska. ;> Ne da ravno izbira najboljše, temveč izloča najbolj nadležne.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

KDO JE EDI????
l'jga

bump!

:))
l'jga

BigWhale ::

Edi je bil en tip pac, ki je sel z njo na vecerjo, ona ga je zacela na vecerji sprasevat o tem katere pianiste pozna in kaj ve o umetnosti. Ko ga je vprasala, kako korist bi imela ona od njega v njuni zvezi, je rekel, da predanost, ljubezen in se ene par takih stvari. No, pa rekel je, da ji bo to pomenilo velik vec, kot en k bi ji dal en kup delnic in dnarja. Nekaj v tem stilu. Ona je potem dobila en histericni napad in mu rekla, da za pet minut gre, on pa naj premisli kaj ji lahko nudi v zivljenju. In je sla. Pa je ni blo nazaj. :P

Tko k se je men zdel, bi bla velik bolj uporabna fraza, 'dej ne bit taka misa...'
No, odvisno od situacije :P

Edi je tip, ki ga je ženska na samostojnem zmenku vprašala nekaj v smislu "kaj ji lahko nudi". Če se pav spomnim, je začel z "avtom" in podobnim. Ko mu je precej jasno "namignila", da ne misli glede materialnega bistva in "hišnega" skupnega življenja, ampak bolj "osebnostno", tega ni dojel in je i dalje gonil svojo. Po ene par minutah precej mučnega pogovora si je šla ženska (domov) nos napudrat, tip pa še kasneje ne dojel, kaj se mu je zgodilo in v velki meri valil krivdo nanjo.

(Osebni komentar bom tokrat zadržal zase.)

iration ::

Aha, torej je bilo več Edijev.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Keyser Soze ::

No, no. Ne bit preveč pameten Ziggga. Vprašaj kakšno kolegico. Če misliš, da si ti v tistem trenutku imel popoln odgovor za njo, naj te pa razočaram, da je bila ona takrat že odločena da Edija skensla. KAr se je videlo tako iz poteka debate kot tudi samega obnašanja te punčare.

Jaz je ne bi šparal kot jo je Edi. Bi jo tako spucal, da bi odjokala izza mize, ne pa tisto kumaro si šla pudrat. Ženska je podpovprečna, "zabita" wanabe pleharca. Trenutno naj bi se onegavljala z nekim "namestnikom direktorja" POP TV. Je večni študent. In konec koncev sploh ni lepa kaj šele popolna. Iz te oddaje se lahko naučiš kvečjemu to, kaj ne postat in kako so "sanjske ženske" v Sloveniji še slabše od "sanjskih moških".

Keyser:

> No, no. Ne bit preveč pameten Ziggga.

Hvala za odmik od teme in spust na osebni nivo.

> Vprašaj kakšno kolegico. Če misliš, da si ti v tistem trenutku imel popoln odgovor za njo, naj te pa razočaram, da je bila ona takrat že odločena da Edija skensla.

Imaš prav: ne bi imel odgovora. (Bolj direkt: na to ji sploh ne bi odgovoril. Al pa bi se na določen način ponorčeval iz vprašanja.)

> KAr se je videlo tako iz poteka debate kot tudi samega obnašanja te punčare.

O ja. Ampak, kaj pa obnašanje tipa pred tem trenutkom? Z mojega gledišča je bil tipičen "nice guy".

> Jaz je ne bi šparal kot jo je Edi. Bi jo tako spucal, da bi odjokala izza mize, ne pa tisto kumaro si šla pudrat.

No no, ne bit pameten, če misliš, da bi ti v tistem trenutku ... ;-)
Primerjaj zdaj Boštjana iz zadnje oddaje z Edijem.

> Ženska je podpovprečna, "zabita" wanabe pleharca. Trenutno naj bi se onegavljala z nekim "namestnikom direktorja" POP TV. Je večni študent.

V očeh mnogih decov si ji ravnokar prislužil +10 točk ;).

> Iz te oddaje se lahko naučiš kvečjemu to, kaj ne postat /../

Oja, kaj sem jaz napisal v svojem [verjetno] prvem postu v tej temi? 0:) (Enivej, uči se selektivno. Ne kar a priori nekritično diskreditirat vsega zgolj na podlagi temelja - oddaje oz. ideje. Nekateri deci so bli kul.)

--

Mi je pa blazno zanimivo, da večina ljudi (tudi izven foruma, kadar se pogovarjam z njimi), krivdo za neuspeh decov pri njej redno vali na žensko.

Dr Evil ::

Sanjska ženska,yeah right.Next please:D >:D

_marko ::

Dobri ste da premorete to gledati ja... :P
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

nokia6310 ::

Samo kratek komentar:
Strinjam se da so ženske prasice ker samo igrajo užaljenost moški pa smo tolk "nepredvidljivi" da se jim pustimo.
Njihova igra je nekako takšna:
najprej se hoče skregat pa si ne upa tega direktno povedat ampak te provucira tolk časa da ti popustijo živci in da se sam skregaš z njo na koncu te pa še obdolži da si se ti hotu skregat z njo kdo je pol prasec js al ona?
Hoče se skregat ker pa zaradi svoje hinavščine noče tega direktno povedat te psihično maltretira da doseže tisto kar bi lahko z enim samim stavkom?
Pa ko tolk jamrajo kolk jih možje tepejo kr nej jih še bol se pridružim po potrebi!
NOben ne pozna ozadja pol pa smo vsega moški krivi.
p.s.
Poznam osebo ki to sansko kurbo pozna baje se njej gre samo za korist kolikor sem slišal se je s svojim pravim fantom zmenila da gre glumit na pop tv samo zaradi koristi 2 miljona pa avto toliko sem slišal nisem pa šel stvari previrjat.

Wox ::

Sem si danes ogledal tole zadevo. Sicer sem težko zdržal do konca, ampak sem se potrudil predvsem zato, da vidim kaj je zdaj s tem edijem, ki ga omenja celo velečastiti Thomas. O ediju nisem zasledil nič (mogoče nisem bil dovol pozoren), se pa v zadevi pojavljajo veseli, debeli vremenko, ki tokrat ne govori o lepem vremenu, neka Štajerka in trije mozoljniki. Vse skupaj se mi je zdelo precej negledljivo. Nori na Mary je sicer Hollybullshit, vendar proti temu zmazku pravi masterpiece. Je vsaj deklič spodoben in vreden greha. Petkove večere bom še naprej raje preživljal ob pivu s prijatelji, v nedeljo pa potegnil spanec do poldneva.
Commodore 64

Edi je odletel ene tri tedne nazaj.

Stepni Volk ::

Danes je bila ponovitev in upam, da ste vsi ujeli "zamujeno". Po besedah mojih "prišepetovalcev", naj bi ostala samo še dva, s katerimi je najlažje manipulirati...

Keyser Soze ::

Ziggga gledal sem del z Edijem(sicer ne od začetka), tako da si ga še enkrat oglej, ker ne vem če je res, da je začel in nadaljeval samo z "avtomobilom" oz. v materialnem smislu, kot ti govoriš v tistem odgovoru.

whatever55 ::

Drugače Cime ne bo izbran temveč bo on drugi majmun. Žalost je da je Cime še najbolj pameten od njih, če odštejemo tuširanje pred kamero.

Kekec ::

Mislim da ne bo nobenga izbrala!

DOOM_er ::

Cime car on bi mogu bit ne pa un fegi. Cime je tko res hudo zdej u petk naštelu letau pa to hudo je blo uglavnm pa tut una Miša je rekla da je biu skos un k jo je nasmejou pa to
Robots will steal your job. But that's OK

Avenger ::

Ej, ampak jaz pa ne izjemno težko zdržim eno samo minuto gledanja tega sranja... sem se pa prisilil gledat posnetke 'dejta' z Edijem. In mimogrede v repliko Zigggatu: ja, Edi ni ravno genij, oziroma nima čisto vsega pošlihtanega ampak kdo za vraga pa nekoga vpraša 'Kaj mi lahko nudiš?' - to bizarno vprašanje mislim da ogromno pove o osebi, ki ga je tako odločno, skorajda besno izrekla. In Keyser Soze ima čisto prav, Miša se ga je odločila skenslati in je pač izdelala strategijo kako, ter izrabila šibke točke.

Ravno zdajle sem kliknil na manj kot minuto dolg posnetek Miše in še nekoga na ladji. Tip se smeji kot ona. :\ :\
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

nevone ::

Taki, ki bi bili Miši všeč, se pomoje ne javljajo v take oddaje, kot je Sanjska zenska. Si jo lahko in celo raje drugače poiščejo.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Super Sonic ::

"Mi je pa blazno zanimivo, da večina ljudi (tudi izven foruma, kadar se pogovarjam z njimi), krivdo za neuspeh decov pri njej redno vali na žensko."

no ja v tem primeru... Prosim vas. Kako drugače pa že? nek osnovni bonton pa že mora bit.

jest bi jo tist moment pobrisal iz oddaje, ko bi izvedel da je ona nekoga (ali od mene samega) odslovila tako zelo arogantno in nesramno - kot da je nekdo manj vreden in si ne zasluži niti besede adijo.

Kakšen način pa je, da od nekoga kar izgineš? Če nima tolk v sebi, da pove kaj ji leži na srcu ni vredna piškavega oreha. Piškavega!

Sicer pa sem sedaje malo telefonaril okol in bejba je popolna keš bejba, praktično pa je že ves čas imela tipa (med snemanjem oddaje).

Izbran bo (je bil) pa uni _nesmejoči_ pajac.

"Taki, ki bi bili Miši všeč, se pomoje ne javljajo v take oddaje, kot je Sanjska zenska. Si jo lahko in celo raje drugače poiščejo"

Taki ki bi bili miši všeč se prevažajo v Audijevih osmicah, imajo vsaj eno barkačo in pojma nimajo zakaj živijo.
Tle nekje.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

bergers ::

Sanjska prevara?

O (naduti) Mariborčanki Miši Margan, ki v teh tednih kraljuje kot Sanjska zenska v istoimenski oddaji na POP TV, se piše marsikaj: po novem jo obtožujejo tudi prevare...

V zadnjih dneh je namreč v slovenske e-poštne nabiralnike priromalo pismo, v katerem piše naslednje:

"... sem zasledila eno veliko temo glede sanjske ženske in njenega obnašanja. Tako, mimogrede: ta naša sanjska ženska ima fanta v Mariboru. Pravzaprav je eden bolj znanih Mariborčanov. Za tiste, ki pa se sprašujete, zakaj pa je potem se prijavila, pa vam naj razložim, da dobi dva miliona tolarjev in avto. Kakšen avto, ne vem, ostalo pa vem iz zeloooo zanesljivih informacij... Skratka, deklica se samo promovira. Aja, pa njena bivša sošolka na pravni se že pripravlja na pravosodni izpit, ona pa še kar v prvem letniku... človek se zamisli, kajne? To sem enostavno mogla napisat, saj največkrat vas samo berem.
Lahko verjamete, lahko vzamete z rezervo, kakorkoli... Je pač stara mariborska faca, ta naša draga Miša, in taaaaka afna, da je brezveze..."

A to še ni edina zgodba, ki trenunto kroži: revija Stop naj bi namreč Mišo in scenarista Sanjske ženske, Tomaža Cuderja, zalotil med kupovanjem boksaric, da pa se je Miša zagledala v enega od članov ekipe oddaje, pa se je menda namigovalo že nekaj časa...
Bergi
«
1
2 3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kakšna dekleta so vam všeč??? (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
52954373 (6644) Poldy
»

Lepotica in zver? Ne, piflar! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
629435 (6634) zile
»

Sanjska Ženska 2

482848 (1537) Keyser Soze
»

kam gre slovenska televizija?? (strani: 1 2 )

775725 (4014) Keyser Soze
»

Sanjski moški & Hackers (strani: 1 2 3 )

12410295 (4837) username

Več podobnih tem