Forum » Kaj kupiti » diamondback plasma
diamondback plasma
freesty ::
Ki bi lahk dobu misko razer diamondback plasma!!
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
bajsibajsi ::
Sam se probal Razor Viper DB in moram reci, da je to ena res odlicna miska. Mogoce malo premajhna za moje sape. Lastim si Logitech MX518, ki mi bolj lezi pod roko. Kaj cmo... eni smo pac navajeni na velike :)
freesty ::
Ja to sn se ze zdavnaj odlocu da bom kupu pri cool-pc, sam ne vem kiro zaj mx518 ali razer DB!!
Trenutno si pa lastim Razer Viperja in njegova oblika mi ugaja!
Ce je Db isto velik kot Viper si ga takoj prilastim!
Trenutno si pa lastim Razer Viperja in njegova oblika mi ugaja!
Ce je Db isto velik kot Viper si ga takoj prilastim!
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freesty ()
Ce me spomin ne vara, je DB le malenkost vecji kot Viper. Mislim, da ma Viper manj gumbov in pa nizji dpi. Aja, tudi sam sem prej vedno uporabljal miske, ki imajo levo in desno stran identicno (kot Razorjeve) in sem bil mal skepticen na obliko MX, ki je samo za desnicarje... Vendar sem se po parih dneh uporabe povsem prilagodil in navadil. Zelo dobrodosla lastnost MX518, ce igras igre je ta, da lahko dpi z enostavnim pritiskom na gumb menjavas kar v igri sami. V praksi: ko hodis in strelas z high speed bullet masinco mas visji, ko pa se ob kakih 3 zjutraj ze malo zaspan zavleces v kaksen kot in kempas s snajpo/riflo enostavno s pritiskom znizas dpi, kar naj bi ti omogocalo lazji aim. Madonca, zdej zgledam k en igricarski zanesenjak... igram pa poleg wormsov samo se eno igro, pa se to samo online... Move in! Yes Sir! :)))
Skratka ni mi zal, da imam MX518, ceprav bom v prihodnosti vsekakor se vedno oprezal za Razorjevimi miskami.
p.s. Kupi si tisto, ki ti bolj lezi pod roko. Gres v BOF, kjer imajo obe in jih sprobas.. tudi ce potem kupis kje drugje ;)
Skratka ni mi zal, da imam MX518, ceprav bom v prihodnosti vsekakor se vedno oprezal za Razorjevimi miskami.
p.s. Kupi si tisto, ki ti bolj lezi pod roko. Gres v BOF, kjer imajo obe in jih sprobas.. tudi ce potem kupis kje drugje ;)
frudi ::
Zelo dobrodosla lastnost MX518, ce igras igre je ta, da lahko dpi z enostavnim pritiskom na gumb menjavas kar v igri sami.
to ima tudi DB... pravzaprav lahko na njem nastaviš kar 19 različnih nivojev občutljivosti. poleg tega pa lahko (ne sicer on-the-fly) ločeno nastavljaš x in y občutljivost.
še dobro, da ko sem kupoval miš, še ni bilo mx518, tako da je bila izbira enostavna... če bi moral izbirati danes, bi bilo izbiranje med DB in mx518 bistveno težje :)
to ima tudi DB... pravzaprav lahko na njem nastaviš kar 19 različnih nivojev občutljivosti. poleg tega pa lahko (ne sicer on-the-fly) ločeno nastavljaš x in y občutljivost.
še dobro, da ko sem kupoval miš, še ni bilo mx518, tako da je bila izbira enostavna... če bi moral izbirati danes, bi bilo izbiranje med DB in mx518 bistveno težje :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Verjetno bi naj bil napisal... Zelo dobrodosla nova lastnost MX518...
Al so imele to ze predhodnje? 310, 510 ? Freesty obvescaj kaj si nabavil.
Al so imele to ze predhodnje? 310, 510 ? Freesty obvescaj kaj si nabavil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11660 (7971) | Sc0ut |
» | Razer CopperheadOddelek: Strojna oprema | 2818 (1429) | Lawler_ |
» | teža logitech MX1000 ?????Oddelek: Strojna oprema | 1244 (1087) | cole-22 |
» | Katero miš LED ali LASER?Oddelek: Kaj kupiti | 2110 (1656) | tec |
» | katera miška je najboljša izbira (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7818 (5979) | Meddo |