Forum » Pomoč in nasveti » BIOS in screen?
BIOS in screen?
Izak ::
Rebotam computer in kar iz lepega se mi screen biosa ob rebotanju pomakne v levo v mrtvi kot. Prvih nekaj crk se mi pomakne "vn" iz monitorja, tako da jih ne vidim. Sej ne da bios ne dela samo mi gre kar lepo na zivce. Ve kdo vzrok?
Ma kdo podobne probleme?
Ma kdo podobne probleme?
MadMax ::
Mislm da mas monitor z digit. nastavljanjem. Vrjetn si pred rebutanjem spreminjal nastavitve geometrije na monitorju. Ker monitorji (zal) nimajo neomejeno memorij, je tazadnjo pac vn vrglo in mas defolt nastavitev. Da si jo pa na bios nastavlau pred pol leta, si pa ze pozabu. Upam, da je sam v tem fora.
MRB0rYS ::
mENE UVODNA SCENA FULL MOTI NEVEM ZAKAJ NE NARDIJO DA BI BLA SKOS SLIKA WINDOWSOW GOR A KAJ PODOBNEGA
b0rys
Dax ::
Ker bi jst začel pobijat ljudi, ko bi mi BiOS javil, da novi RAM-i niso kompatibilni z operacijskim sistemom in da se bo pokrov na AGP slot-u odprl šele, ko bom namestil najnovejši direct x.
Dovolj dober razlog??? :))
Dovolj dober razlog??? :))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z ekranomOddelek: Pomoč in nasveti | 1248 (942) | solatko |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 19039 (12555) | Ursus |
» | LCD Ghosting ?Oddelek: Zvok in slika | 922 (798) | Keyser Soze |
» | "težava" z NF7-S in AthlonXP 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5536 (4277) | Tilen |
» | BSOD v winsihOddelek: Pomoč in nasveti | 937 (813) | knibl |