» »

LCD Ghosting ?

LCD Ghosting ?

Vanich ::

Torej, imam namreč HP 1702 LCD monitor, in pa ATI 9000 pro 128 MB Saphire grafično kartico. (catalyst 4.9)
Nobena igra mi ne dela.
Menuje mi še pokaže, ampak zelo čudno in spacano + za puščico od miške ostajajo sledi na ekranu - ki ne izginejo, takoj ko pa zaženem igro - ni nič - blank screen, samo zvok. A ma to kej zveze z ghostingom, a je čist svoj problem ?:\

Aja, drugače DivXe in Internet predvaja normalno, samo pri igrah je pa black screen. Koji je to kurac, to nima veze z ghostingom.;(

Senitel ::

Katera igra to? Lahko imaš v igri nastavljeno preveliko resulucijo ali osveževanje?

Ma, vse igre. Recimo E.T.. Bom preveru še resolucijo, samo dvomim da je to.

Driverji od monitorja so pravi, frekvenca je 75 Hz. Tudi ko čisto na novo inštaliram igro, mi ne dela, kar se vidi že pri uvodni animaciji - ki je ni - samo zvok. ;(

Recimo The Suffering. Sploh ni uvodne animacije. Menu mi prikaže, samo je vse totalno u kurcu, tako kot sem napisal v prvem postu. Resolucija ni važna - ko zaženem igro je tema. E.T. se mi pa prikaže - zgine in to 2 v eni sekundi. Quake 3 isto. A je možno da je monitor v kurcu ?;(

LeBIgMac ::

Imam enako grafično, samo men se je s cat. 4.9 vse sesulo v vsaki igri. Probaj s starejšimi driverji.

Keyser Soze ::

Aha, in monitor predvidevam da ni kompatibilen z igricami?? Z internetom pa divxi pa?? Ja zakaj pa nisi kupil igričarsko verzijo?>:D

Ne, ne. Če ti ne dela ti ne dela pravilno v Biosu, med bootom, v winsih, v igricah, med surfanjem... ipd. Ker to je za monitor eno in isto sranje. Signal dobi. Če je pa signal zjahan pa ni kriv monitor. Obrni se na grafično. R9000? Ali pa na gonilnike.

Monitor je popolnoma izpraven glede na to, da ti DELUJE. Črn zaslon je lahko posledica prešvoh kartice, zanič drajverjev, prešvoh resolucije,... Glede na zjahane menije pa se lahko omejim samo na to, da kupi močnejšo kartico in laufaj igre na 1240*1024 resoluciji kolikor je najbrž privzeta ločljivost tvojega LCDja. Slika na LCDju je ponavadi ali zmeraj zamazana zaradi neprave resolucije.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4165 166 167 168 )

Oddelek: Kaj kupiti
83751044199 (39597) KTr1sk
»

Igre in širokozaslonski 16:9 ekrani

Oddelek: Igre
352805 (1928) Jaffa
»

Katodni televizorji v izumiranju

Oddelek: Novice / Ostale najave
476631 (4874) javaman
»

Kateri LCD Samsung?