Forum » Pomoč in nasveti » UPS - težave z zaustavitvijo
UPS - težave z zaustavitvijo
lojzeboy ::
Nabavil sem UPS in sicer everpower 500va smart. Zraven sem dobil program za zaustavitev računalnika, ko je nivo baterijskega napajanja kritičen. Težava je v tem, da se mi računalnik ne zaustavi, ampak le odjavi uporabnika; tako da ko se odštevanje do zaustavitve konča, me program le odjavi. (program je UPSmart DryContact). V programu je opcija zaustavitev sistema, vendar očitno deluje tako kot sem napisal.
Ne vem kaj mi je storiti; vse kar bi jaz rad je da se v primeru izpada električne energije računalnik zaustavi in ne le odjavi uporabnika. Prosim, če mi kdo lahko pomaga s kakšnim nasvetom, morda nimam vklopljene kakšne napredne funkcije za uporabo energije (power management) ali kaj podobnega (bios)...
OS je Win XPSP1, matična ASUS , procesor Barton 2500+ in nek noname napajalnik 350w.
Hvala
Ne vem kaj mi je storiti; vse kar bi jaz rad je da se v primeru izpada električne energije računalnik zaustavi in ne le odjavi uporabnika. Prosim, če mi kdo lahko pomaga s kakšnim nasvetom, morda nimam vklopljene kakšne napredne funkcije za uporabo energije (power management) ali kaj podobnega (bios)...
OS je Win XPSP1, matična ASUS , procesor Barton 2500+ in nek noname napajalnik 350w.
Hvala
- spremenil: lojzeboy ()
sinko999 ::
Hmm sam imam APC UPS 500 VA pa ne rabim nič instalirati kakih programov se mi poojavi v ikoni upravljanje z energijo dodatni jeziček za UPS pa imam tam možnost stand-by , hiberncijo pa zaustavitev ko se doseže določeni procent baterije. Probaj s tem nastaviti če imaš to.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 29148 (13430) | ender |
» | UPS-neprekinjeno napajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9437 (6698) | ender |
» | Problem pri zaustavitvi sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1909 (1541) | energetik |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2223 (2037) | In Extremis |
» | Brisanje lokalnih profilov na windowsihOddelek: Operacijski sistemi | 1462 (1331) | ujka |