Forum » Pomoč in nasveti » HDD iz 120GB na 32GB
HDD iz 120GB na 32GB
Salcka ::
Imam HDD Samsung SP1203N, ali boljše rečeno sem imel.
Po namestitvi WinXP, sem namestil še nForce driverje (vključno z IDE driverji).
Po ponovnem zagonu so se mi izbrisale sve particije, velikost diska pa se je zmanjšala iz 120GB na 32GB. Iz Samsungove strani sem si naložil orodja za diske, vendar zadeve ne znam popraviti. Povsod mi kaže velikost diska samo 32GB - tudi v biosu.
Ali se napaka da kako popraviti?
Hvala za odgovore!
Po namestitvi WinXP, sem namestil še nForce driverje (vključno z IDE driverji).
Po ponovnem zagonu so se mi izbrisale sve particije, velikost diska pa se je zmanjšala iz 120GB na 32GB. Iz Samsungove strani sem si naložil orodja za diske, vendar zadeve ne znam popraviti. Povsod mi kaže velikost diska samo 32GB - tudi v biosu.
Ali se napaka da kako popraviti?
Hvala za odgovore!
- spremenil: Salcka ()
Salcka ::
Takrat ko se je disk pokvaril, nisem premikal.
Disk ima možnost nastavitve "Limit Capacity to 32GB", vendar so juperji pravilno nastavljeni. Zraven tega pa sem poskusil še ostale možnosti.
Mogoče še to. Eden od programov proizvajalca "HUTIL", ki ga zaženeš iz Windowsov, diska ne spozna kot Samsungovega.
Disk ima možnost nastavitve "Limit Capacity to 32GB", vendar so juperji pravilno nastavljeni. Zraven tega pa sem poskusil še ostale možnosti.
Mogoče še to. Eden od programov proizvajalca "HUTIL", ki ga zaženeš iz Windowsov, diska ne spozna kot Samsungovega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje diska v FAT32Oddelek: Strojna oprema | 3690 (3514) | Redorange |
» | Max velikost HDDOddelek: Strojna oprema | 1192 (1048) | micron1 |
» | računalnik ne prepozna celotnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 898 (861) | osrdek |
» | Namesto 80 Gb samo 32Gb trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1241 (973) | cekr |
» | Maxtor 40GB - problem?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (947) | VASkO |