Forum » Pomoč in nasveti » Kabeltv
Kabeltv
Modri dirkač ::
Eno vparašanje: Preselil sem se v drug blok na VIČ-nasprot Interspara.Stanovanje nima KABELSKE-po bloku drgač je. Zanima me kolk stane prklop KABELSKE in mesečni prispevek, ker na internetu se ne da niti pr enem podjetju dobit cenik njihivih storitev!!!!!WHAT THE FUCK!!!!
A bi mi lahk kdo povedal, lepo prosim. Aja pa še za internet me zanima, kabelski seveda-se splača al ne-ker je svinjsko drag.(ker je to še edina opcija-saj je v tem stanovanju tud telefon odklopljen, sej ga v bistvu ne rabim ker mam mobič-ampak internet.) 60000 jurjev je priklop!!!pri telemachu-za katerega sem pa prebral, da je dober v nategovanju ljudi in malo manj dober na področju storitev in cen!!!
Najlepša vam hvala in najlepša vam dala!!!
A bi mi lahk kdo povedal, lepo prosim. Aja pa še za internet me zanima, kabelski seveda-se splača al ne-ker je svinjsko drag.(ker je to še edina opcija-saj je v tem stanovanju tud telefon odklopljen, sej ga v bistvu ne rabim ker mam mobič-ampak internet.) 60000 jurjev je priklop!!!pri telemachu-za katerega sem pa prebral, da je dober v nategovanju ljudi in malo manj dober na področju storitev in cen!!!
Najlepša vam hvala in najlepša vam dala!!!
Everybody lies!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Legalna kabelska?Oddelek: Omrežja in internet | 5928 (3061) | kozorog |
» | Telemch Blok Televizija Kabel prestrizen... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26411 (21952) | Mesar |
» | Inštalacija interneta v stanovanje - pomočOddelek: Omrežja in internet | 6130 (5385) | Spajky |
» | Telemach terja fotra za nenaročeno storitev. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6151 (4431) | Yossarian |
» | Stolp mi ne predvaja v redu muske z računalnika.Oddelek: Zvok in slika | 1084 (1008) | lojze_car |