Forum » Pomoč in nasveti » Katero windozo?
Katero windozo?
Sodom ::
Hi... sam sem pač ubogi user windoze... in vas vprašam za nasvet katere izbrat... 2000 ali XP?
Povejte mi: jaz sem še vedno "otrok" kluj 16-im letom, pa bi rad kdaj pa kdaj rasturil še kako komandovščino red alerta, ali pa svet reševal prd zombiji... pa me zanima keri so res boljši in v katerih bi lahko igral tudi pustolovca....
Namreč imam polno stuffa za dljat, pa kar skoz noč pustim prižgano... ampak windoza & stuff, saj veste kak je
Se pravi: [B]XP ali 2000[/B]?
Ne mi bluzit tukaj okol linuxa... ker bom tistega lastnoročno utišal (šala)
Povejte mi: jaz sem še vedno "otrok" kluj 16-im letom, pa bi rad kdaj pa kdaj rasturil še kako komandovščino red alerta, ali pa svet reševal prd zombiji... pa me zanima keri so res boljši in v katerih bi lahko igral tudi pustolovca....
Namreč imam polno stuffa za dljat, pa kar skoz noč pustim prižgano... ampak windoza & stuff, saj veste kak je
Se pravi: [B]XP ali 2000[/B]?
Ne mi bluzit tukaj okol linuxa... ker bom tistega lastnoročno utišal (šala)
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
Tomi ::
Glede na svoje izkušnje so XP veliko bolj dostopni do uporabnika kot 2000, drugače pa ni razlike. Jaz sem z njimi zelo zadovoljen, tako da ti jih priporočam. Z gonilniki je sicer še bolj tako, samo prihajajo ven prave verzije, tako da ni panike.
Pa še ena zadeva. Bold ima HTML kodo
< b > debeli tisk< / b > brez presledkov.
Pa še ena zadeva. Bold ima HTML kodo
< b > debeli tisk< / b > brez presledkov.
metrodusa.blogspot.com
[t502] ::
Ok. Ce bi rad igral starejse igre ki delajo samo na Win9x platformi te si daj WinXP gor.
Ce pa bi rad igral samo najnovejse igre (vecina jih podpira Win2k samo se imajo ene vseeno probleme :/ ) pa si daj Win2k gor
Ce bi jaz bil ti si bi dal WinXP gor .
Jaz bom instaliro WinXP ko dobim nov proc (upam ,da ta teden).
[t502]
Ce pa bi rad igral samo najnovejse igre (vecina jih podpira Win2k samo se imajo ene vseeno probleme :/ ) pa si daj Win2k gor
Ce bi jaz bil ti si bi dal WinXP gor .
Jaz bom instaliro WinXP ko dobim nov proc (upam ,da ta teden).
[t502]
Sodom ::
Z gonilniki je sicer še bolj tako, samo prihajajo ven prave verzije, tako da ni panike.
Razumem jaz to NE!
Razlago prosim
Hvala
Razumem jaz to NE!
Razlago prosim
Hvala
I am falling fast, I'm right in the final hour
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se splača naložiti Windows 7 na Pentium 4 2,66Ghz?Oddelek: Pomoč in nasveti | 831 (696) | Relanium |
» | Nič več reaktivacije Windows XP prek interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7898 (6299) | Jaka83 |
» | Kateri Microsoft OS...Oddelek: Operacijski sistemi | 1224 (975) | SLOWWWeb.net |
⊘ | XP biti ali ne biti XPOddelek: Operacijski sistemi | 1159 (758) | BendeR |
» | XP in ISDN modem I-SurfOddelek: Strojna oprema | 1922 (1650) | JohnyB |