Forum » Pomoč in nasveti » NON-STOP me dol' meče
NON-STOP me dol' meče
tejo ::
Zadnjih 14 dni me zelo veliko dol' z interneta meče. Včasih že po eni minuti! Je mogoče kriv modem? Vsi priključki si čisti, kabel je nov. Dol me meče pri dveh ponudnikih dostopa. Imam Win2k in WinXP, pa me iz obeh dol meče. Je kriv modem?
Aja, včasih pa me ni nikoli dol vrglo, zdaj pa nikoli ni bila vzpostavljena povezava več kot 15 min, ker me prej dol vrže!!!
Aja, včasih pa me ni nikoli dol vrglo, zdaj pa nikoli ni bila vzpostavljena povezava več kot 15 min, ker me prej dol vrže!!!
krucymucy ::
Men tud - sam verjetno ni kriv arnes ampak moja bedna linija (povezuje se mi z 29333b/s - ce mam sreco)
Ta telekom .........grrr
Ta telekom .........grrr
tejo ::
No, pozabil sem omenit, da se mi poveže z 17000 b/s kadar imam srečo. Drugače pa je običajno 12000 b/s!
Včasih je bilo pa 52000 b/s!!!
Včasih je bilo pa 52000 b/s!!!
Kriko ::
Mene je tudi stalno dol metalo in se mi ni hotelo povezat več kot 33,600 pod nobenim načinom! Potem sem klical na Telekom in so rekli naj napišem prošnjo za kjontrolo linije. em lapo napisal da imam probleme z internetom da me dol meče vsake 2-3 minute in kakšno imam povezavo. Sem pa mislim da to ni krivo ker smo pred tem dobili novo omarco in nove telefonske. So prišli že čez pet dni nekaj zamenjali v omarici (zastonj) in sedaj je OK. Povezava z 50.600 brez vsakršnih problemov.
Sodom ::
Če maš Amis je ponudnik kriv...
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Response time se dvigne ko se vklopi eMule-neuporaben internetOddelek: Omrežja in internet | 1415 (1287) | BattleMaster |
» | Prekinjanje ADSL povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2174 (1622) | Ch4N93 |
» | ADSL tezaveOddelek: Omrežja in internet | 1764 (1061) | Hux |
» | ISDN hitrost?Oddelek: Strojna oprema | 1930 (1380) | Bane_ |
» | K***** MODEM MOTOROLAOddelek: Strojna oprema | 1516 (1119) | Evil|One |