Forum » Operacijski sistemi » XP biti ali ne biti XP
XP biti ali ne biti XP
Bane_ ::
Mene sam zanima kva mi priporocate za na moj compjutr pa ce so ze kaksni pametni drajverji za tole konfiguracijo!
amd xp 1800+
abit kr7
512 ddr
sbLivePlayer5.1
ladtek gf3ti200
ibm 60Gb
dvd pioner 116
Zanimam me kva je bol ce dam 98,2000 al xp gor windowse mislem!Ze v naprej hvala za odgovore
amd xp 1800+
abit kr7
512 ddr
sbLivePlayer5.1
ladtek gf3ti200
ibm 60Gb
dvd pioner 116
Zanimam me kva je bol ce dam 98,2000 al xp gor windowse mislem!Ze v naprej hvala za odgovore
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!
- zaklenil: Bane_ ()
ABX ::
Windows 3.1
Sicer so prišli ven windows 3.11 samo jaz nekako ne verajmem v network. Preveč fancy beseda.
Sicer so prišli ven windows 3.11 samo jaz nekako ne verajmem v network. Preveč fancy beseda.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
CaqKa ::
PS: za take loleke ki taksne stvari sprasujejo so 98 SE cisto dovolj....
Nagradno vprašanje: Kaj pomeni SE pri WIN98 SE?
(nagrada: dos 6.22)
Nagradno vprašanje: Kaj pomeni SE pri WIN98 SE?
(nagrada: dos 6.22)
Heisenberg ::
mislm ko ste neresni
dej gor XP, kwa tko butast sprasujes....sej vidis kako masino mas
dej gor XP, kwa tko butast sprasujes....sej vidis kako masino mas
Tomi ::
Kaj pa drugega kot XP..
Čeprav načeloma imaš še izbiro Win2000 ali pa greš eksperimentiorati z Linuxom..
Čeprav načeloma imaš še izbiro Win2000 ali pa greš eksperimentiorati z Linuxom..
metrodusa.blogspot.com
totimato ::
...eden tistik, ki gre čez okno po pomoti srat
kolega nabavi si OS2/warp, boš lahko 2 al' pa tri stvari naenkrat delal!
kolega nabavi si OS2/warp, boš lahko 2 al' pa tri stvari naenkrat delal!
mylos ::
Daj si gor nagega Bill Gatesa, da mu boš lahko s tvojimi ventilatorji v tem računalniku jajce masiral.
Kar mačka SKOTI, to MOUSE lovi.
Jux ::
Ej jst ti bom poslal odgovor v dobri veri, da se ne vazis s svojo konfiguracijo.
Ce bi rad odgovor pojdi pogledat v pomoč in nasveti in poglej s katerim OS ima folk najvecje probleme. No tekma ni tezka, meni se zdi nekako takole:
1. WIN XP
2. WIN ME
3. WIN 98
4. WIN 2k
torej - če hočeš met stabilen sistem brez sesuvanja in problemov, nalož win2k in garantirano nikoli ne boš postal tja med pomoč in nasveti zaradi težav z Win XP. Že vidim da se boste oglasili vsi tisti, ki pravite "WinXP men delajo že n dni (obvezno vstavi za n št. ki je večja od 20)" - kul sam da vam dela. Sam morte vedt da vašmu sosedu pa verjetno ne (glede na to kolk je postov gor v zvezi s težavami v XP).
Torej - nalož WIn2k, pa obvezno SP2, pol pa ni več pene. Clo moj računalnik (pa mam miljon sumljive šare notr) dela tip top. (pa če mi še kdo nabasa da se mu v enmu mescu uporabe xp niso sesul, pol lahka prizna, da zaganja samo MS programe in ima iber sreče).
Ce bi rad odgovor pojdi pogledat v pomoč in nasveti in poglej s katerim OS ima folk najvecje probleme. No tekma ni tezka, meni se zdi nekako takole:
1. WIN XP
2. WIN ME
3. WIN 98
4. WIN 2k
torej - če hočeš met stabilen sistem brez sesuvanja in problemov, nalož win2k in garantirano nikoli ne boš postal tja med pomoč in nasveti zaradi težav z Win XP. Že vidim da se boste oglasili vsi tisti, ki pravite "WinXP men delajo že n dni (obvezno vstavi za n št. ki je večja od 20)" - kul sam da vam dela. Sam morte vedt da vašmu sosedu pa verjetno ne (glede na to kolk je postov gor v zvezi s težavami v XP).
Torej - nalož WIn2k, pa obvezno SP2, pol pa ni več pene. Clo moj računalnik (pa mam miljon sumljive šare notr) dela tip top. (pa če mi še kdo nabasa da se mu v enmu mescu uporabe xp niso sesul, pol lahka prizna, da zaganja samo MS programe in ima iber sreče).
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Heisenberg ::
toliko postov je gor ker je sistem XP se nov in folk se isce pomoc in gonilnike in ne zato ker ni zanesljiv....je pa takoj oz. se celo pred win2k...
w98 w95 wME pa so slabsi, s tem da je w98SE najboljsi izmed teh
w98 w95 wME pa so slabsi, s tem da je w98SE najboljsi izmed teh
BendeR ::
Za moje pojme so Win XP enako,če ne bolj stabilni kot Win 2k.Če pa pogledamo realno pa so itak zgrajene na enaki osnovi tak da ......Meni osebno laufajo XPji 24 ur na dan 7 dni na tedn, noja cpu restartam povpračno vsakih 1 tedensko.To je še iz navade od win2k.Pomoje so Win XP najboljši Microsoftov OS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere OS ste poizkusili (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8350 (5887) | opeter |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15558 (10640) | Eru |
» | Kateri operacijski sistem ste že imeliOddelek: Operacijski sistemi | 2643 (1926) | nicjasno |
» | NTFS - Inštalacija DOS/Win98Oddelek: Operacijski sistemi | 1235 (1117) | ABX |
» | Kako pogosto vam freezne compOddelek: Programska oprema | 1662 (1361) | JLP |