Forum » Slo-Tech » Iščem eno staro temo
Iščem eno staro temo
markko ::
Pred kratkim sem zasledil temo, kako in kam nasloviti pritožbo zaradi policijske kazni.
Sam sem zdaj v podobnem dr... in bi jo nujno moral videt, pa je ne najdem več, zato prosm za link.
Sam sem zdaj v podobnem dr... in bi jo nujno moral videt, pa je ne najdem več, zato prosm za link.
Hasta La Victoria Siempre !
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Ma pri omejitvi 60 sem pelu 76, mislim, da se je peljal 5 -6 avtov, edn za drugim zelo skupaj, vsi isto hitrm, jes sem biu zadnji v koloni... Pač me je tip ustavu, pokazu na radarju in to je to.
Sej po pravici povedan sm biu prehiter, to ni debate, sem pa v zelo kurč.... denarnem položaju in je tut 5000 trenutno ogromn dnar za mene, tak da bom poskusu vse, predn plačam.
Ampak priznam, grešil sem!!!
Sej po pravici povedan sm biu prehiter, to ni debate, sem pa v zelo kurč.... denarnem položaju in je tut 5000 trenutno ogromn dnar za mene, tak da bom poskusu vse, predn plačam.
Ampak priznam, grešil sem!!!
Scorpia ::
Sam čak mal, on tebi more DOKAZATI, da so ti izmerili hitrost 76km/h. Teb ne more nič narediti, če si ti zadaj peljal. Mene so v avstriji vstavili, da sem prehiter vozil, za mano je bilo vsaj 5 avtomobilov, ki so vozili enako hitrost kot jaz. Policaj mi je rekel, da ostale ne more vstaviti oz. plačati kazen, ker nima dokaza da so hiter vozili. Pa poznam še dva, ki so imeli podoben primer. Zdej pa je problem, če si priznal da si hiter vozil.
Takle je, jes ne vem kulk sm vozu. Takrat tistih nekaj sto metrov pač nisem pogledu na števc.
Lahko pa se sklicujem na to, da mi ne morejo dokazat, da je bla hitrost prikazana na radarju moja, pa še to je, da jst policaja nisem vidu, kr se je vse skupaj dogajal na ovinku (dokaj nepreglednem), tako, da logično gledano je tut on mene zelo težko vidu, medtem, ko je prvega brez problema.
S podpisom na plačilem nalogu pa tak al tak ne priznaš prekrška ampak le potrdiš, das ti je bil vročen.
Lahko pa se sklicujem na to, da mi ne morejo dokazat, da je bla hitrost prikazana na radarju moja, pa še to je, da jst policaja nisem vidu, kr se je vse skupaj dogajal na ovinku (dokaj nepreglednem), tako, da logično gledano je tut on mene zelo težko vidu, medtem, ko je prvega brez problema.
S podpisom na plačilem nalogu pa tak al tak ne priznaš prekrška ampak le potrdiš, das ti je bil vročen.
Scorpia ::
Napiši da si vozil 70 km/h, če je bilo zunaj naselja ni kazni do 10km/h preveč. Sam poglej če je res da ni kazni do 10km/h. za avtocesto sem gledal da če voziš 140 ni kazni. sam to velja zunaj naselja. Itak je po vsej slo. avtocesta zunaj naselja. Izjema je ljubljanska obvoznica, pa še del obvoznice spada po hitro cesto.
Primoz ::
Samo pazite kaj delate ... s 1.1.2005 se je na področju izogibanja plačevanju kazni za prekrške marsikaj spremenilo.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
No 14 velja 5000, po 14 dneh pa 10000. A bom, če pritožba ne uspe, plaču 10 al celo kaj več?
Primoz ::
Če boš mel srečo, boš še stroške postopka plačal ;)
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radar in tolerancaOddelek: Na cesti | 29740 (27569) | St235 |
» | Kazen prehitra vožnja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32824 (31597) | jrtjtejtt |
» | Ne morem plačati kazni :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7326 (5836) | ferdo |
» | Prekoračitev hitrosti v naselju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12428 (10872) | Dr_M |