» »

Scroll bar za text okno

Scroll bar za text okno

planetparty ::

Kako se naredi scroll bar za text okno? Upam, da je vse razumljivo in da bo nekdo pripravljen povedati.
Http://www.directoryelite.com - Elite Directory

AndrejS ::

[textarea] ?

njok ::

Ne, ni najbolj razumljivo. Ce mislis na vnosno polje, kot je AndrejS napisal, se bo scrollbar samodejno pojavil, ko bo dovolj besedila. Mogoce bi lahko drsnike prisilil naj se pokazejo v vsakem primeru s kakim overflow:scroll;.

Ce si mislil kaj drugega pa nimam pojma.

Ja, to je to, ko je preveč texta, da se ta scroll pojavi bom kar dodal sliko, da bo bolj razumljivo, delam pa v dreamweaverju.

http://freeweb.siol.net/robib82/v.0.1/

heh, vem stvari še niso ok :)

Prosim no, če kdo ve, ker je resnično sila, samodejno se ne prikaze, ampak tabele razmeče v 3pm ;(

Ej, sorry, samo jaz zdej _res_ ne vem kaj te muci.

Kak, da ne:
Vidiš tisto belo polje? Kotam napolnim s textom se ne pojavi scroll ampak gre vse skupaj dol in razjebe tabele (če maš kaj pojma o izdelavi strani veš kaj mislim)-hočem rečti vse se razmeče, ker ni scrolla.

Ravno zato, ker o izdelavi strani nekaj pojma mam, stvari ne delam na tak nacin.

Zakaj bi uporabniku, ki ima 1600*1200 pik na voljo, informacijo stlacil v 579*461 kvadratek (ce sem koncno razumel kaj sprasujes)?

Scroller (navpicni) bos dobil takole:
overflow-y: scroll;

Nisem preprican, da bo delovalo na TD elementu, mogoce bos potreboval vgnezden DIV. Sicer pa ne vem zakaj bi tablele zlorabljal za layout strani.

Če že malo upoštevam tvoj nasvet, bi bilo res boljše, da bi bil scroll takšen kak je na slo-techu. samo ne vem narediti :(

TD-ju odstranis atribut height="461px" in stran se bo razteglnila po potrebi.

Mah ne gre, mislim gre samo spet razmeče te tabele na levi strani :(, zgleda, da sem obsojen na tisti scroll v onem oknu...

Seveda gre, samo prav se moras lotit zadeve. Zdej jaz se s tem se nisem ukvarjal, za raziskovanje namesto tebe pa nimam ne volje ne casa. Sem pa preprican, da resitev ni komplicirana. Mogoce bo pa kdo drug vedel na pamet...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1298345019 (4156) sunniegoldie
»

Chrome - višina 100%

Oddelek: Izdelava spletišč
12865 (569) Goran's Blog
»

Izšel Firefox 13 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
12336258 (29540) Icematxyz
»

Linux Synaptics touchpad driverji

Oddelek: Operacijski sistemi
121091 (968) preem
»

Linux - problemi, problemi,... (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
755454 (4215) M.B.

Več podobnih tem