Forum » Operacijski sistemi » WIndows XP (Home) v slovenskem jeziku, možno?
WIndows XP (Home) v slovenskem jeziku, možno?
rintintinc ::
No, stvar je takšna. Na Acer prenosniku imam (ok, sestrična) inštalirane original Windows XP Home Edition. Malce sem brskal po straneh M$ja in zapazil tele MUI in LIP language pakete. Slovenski menda obstaja le v MUI varjanti, ampak... zgleda, da je na voljo le za Professional različico Windows XP.
Mi zna kdo povedat, ali je na kakršnkoli način (legalen, nelegalen, karkoli) možno tale paketek inštalirati v Home ediciji? Kje bi sploh začel iskati v tej smeri, če odštejemo Google? :)
Hvala!
Mi zna kdo povedat, ali je na kakršnkoli način (legalen, nelegalen, karkoli) možno tale paketek inštalirati v Home ediciji? Kje bi sploh začel iskati v tej smeri, če odštejemo Google? :)
Hvala!
roli ::
Jaz sem pri nakupu Winsow poleg dobil tudi SLo Language pack.
Imam pa isto win XP Home.
Imam pa isto win XP Home.
http://www.r00li.com
Pancho ::
Ja, nekaj več kot eno leto microsoft prilaga tudi home windowsrm pri nas slovenian language pack (je drugačen kot za pro verzijo).
Lahko skopiraš CD s slo lang. packom od kogar koli in zadevo inštaliraš.
Lahko skopiraš CD s slo lang. packom od kogar koli in zadevo inštaliraš.
I haven't failed, I just found 1000 ways that don't work...
rintintinc ::
Hm, ne vem, če je bil ostali krami priložen tudi tale slo lang pack cd. Kakorkoli že... se da zadevo dobiti online kje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29050 (18293) | GTX970 |
» | Slovenski patch na wxp pro sp2, pa ni vse slovensko!Oddelek: Operacijski sistemi | 1727 (1414) | Tear_DR0P |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14070 (13013) | SaXsIm |
» | Xp slovenski vmesnikOddelek: Operacijski sistemi | 2270 (1732) | poweroff |
» | MUI language pack English download kje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5289 (5199) | McHusch |