Forum » Operacijski sistemi » winxp+sp2 encrypt files
winxp+sp2 encrypt files
dejans ::
Ok zadeva je sledeča, pač na eni particiji (ntfs) sem ekriptu ene slike (še zdej ne vem zakaj ) z tistim ki je že vgrajen v xpje (zeleno obarvane)! Zdej ko sm pa na novo naložu xpje pa nimam več dostopa do njih (se ne da odpret, kopirat, v glavnem nič )! Tiste dat so menda vezane na tisti username ki sem ga mel v prvotno, po novi inštalaciji sem ga pa spremenil (tudi ime rač je drugo) in zdej sm u pi***!
Probu sm že ustvarit nov acc z istin userjem in vsemi pravicami pa vseeno ne gre, v properties->advanced->details->encrytion details sem dau not prvotni username pa nikamor ne gre, neki sm sprobavu tut z certifikati tam noter sam brez uspeha.
Kakorkoli že, kako bi se dalo priti do teh dat, brez izgub?
Hvala!
Probu sm že ustvarit nov acc z istin userjem in vsemi pravicami pa vseeno ne gre, v properties->advanced->details->encrytion details sem dau not prvotni username pa nikamor ne gre, neki sm sprobavu tut z certifikati tam noter sam brez uspeha.
Kakorkoli že, kako bi se dalo priti do teh dat, brez izgub?
Hvala!
[?]
prismo ::
Se bojim da boš kar težko, napaka je ker si že sformatiral, bi pa se moral poigrat s certifikatom.
Malo se probaj poigrat s dovoljenji.
Malo se probaj poigrat s dovoljenji.
ToniT ::
Če nimaš prejšnjega certifikata, potem pozabi na vse - ne glede na uporabniško ime in dovoljenja....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ima kdo izkušnje z diba.si?Oddelek: Loža | 2884 (2632) | dux |
» | LG predstavil pametni telefon z dvojedrnim procesorjemOddelek: Novice / Android | 8325 (6986) | Jst |
» | Nokia 5230 brez USB kabla ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2889 (1630) | CleanPower |
» | Po novem javno dostopni podatki o številkah transakcijskih računovOddelek: Novice / Zasebnost | 5559 (5559) | Maximus |
» | Izbira datotečnega sistema v Linuxu?Oddelek: Operacijski sistemi | 1573 (1314) | gpg |