Forum » Pomoč in nasveti » MUI language pack English download kje?
MUI language pack English download kje?
Realman ::
Imam XP Home nemski, zdaj bi pa rad instaliral MUI pack angleski, (mi gre nemscina na zivce) pa na microsoftovi strani najdem samo druge jezike samo angleskega ne za download.
A mi lahko kdo poda link, kje se da angleski language pack dol potegnit.
A mi lahko kdo poda link, kje se da angleski language pack dol potegnit.
Gwanaroth ::
dragi Raan, po tem prebranem postu bos razocaran.
Sam sem tudi imel XP Home Edition, nakar sem, ko sem skusal instalirati Slovenski MUI ugotovil, da XP Home edition NE podpira MUI Language packov... zatorej sem presedlal na XP Pro, kar priporocam tudi tebi.
LP.
Sam sem tudi imel XP Home Edition, nakar sem, ko sem skusal instalirati Slovenski MUI ugotovil, da XP Home edition NE podpira MUI Language packov... zatorej sem presedlal na XP Pro, kar priporocam tudi tebi.
LP.
Lights often keep secret hypnosis..
Realman ::
Saj po brskanju po microsoftovi strani se mi je zdelo da bo neki takega, vse najdes sam angleskega ne.Problem je da so ze kupljeni zraven XP Home.Saj jaz tudi razmisljam o XP Pro.Sam sem probal pa nimam vse driverjev, jih ni nikjer na interntu.TA kurcev Sony Vaio ima tako zasciteno, da se vseh driverjev ne dajo na net.
V enem prejsnjih postov sem zastavil vprasanje glede Hotkey utility, iscem po celem netu po forumih pa nikjer ne najdem pravega odgovora.
Vseeno obema hvala za odgovore.
V enem prejsnjih postov sem zastavil vprasanje glede Hotkey utility, iscem po celem netu po forumih pa nikjer ne najdem pravega odgovora.
Vseeno obema hvala za odgovore.
Gwanaroth ::
Hm..
V XP Pro + Service Pack 1 bi moglo skoraj vse fajn laufat..
Jst sem mel problem z Logitechovim WingMan Formula FF volanom... namrec imel sem ene starejse XPje, neka zgodnja izdaja... in po nobeni strani nisem moral namestit tega volana... pravtako sem mel tezave z digitalcem...
Zdaj pa, ko imam XP Pro + SP1 pa vse dela brez problema...
LP.
V XP Pro + Service Pack 1 bi moglo skoraj vse fajn laufat..
Jst sem mel problem z Logitechovim WingMan Formula FF volanom... namrec imel sem ene starejse XPje, neka zgodnja izdaja... in po nobeni strani nisem moral namestit tega volana... pravtako sem mel tezave z digitalcem...
Zdaj pa, ko imam XP Pro + SP1 pa vse dela brez problema...
LP.
Lights often keep secret hypnosis..
McHusch ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP HOME- datoteke za pomoč in podporoOddelek: Operacijski sistemi | 1199 (1040) | fosil |
» | Multilanguage interface pack za xp homeOddelek: Programska oprema | 1632 (1523) | mHook |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14108 (13051) | SaXsIm |
» | Xp slovenski vmesnikOddelek: Operacijski sistemi | 2283 (1745) | poweroff |
» | Windows XP, preklop med jeziki v menijih in oknih?Oddelek: Operacijski sistemi | 3615 (3180) | ChraseR |