Forum » Programska oprema » Ms-dos programi
Ms-dos programi
BIG_Yack ::
Imam eno vprašanje. Ker sicer uporabljam ms-dos tako, da ob zagonu compa pritisnem tipko f8 bi vas
rad vprašal ali kdo od vas pozna kake programe za
dos. Pa ne mi pisat, da obstaja google in, da mi bodo
tam lahko pomagali! Hvala. Kar napište naj vas ne bo
strah. Mogoče še dodajte povezave. 100x hvala! 1
rad vprašal ali kdo od vas pozna kake programe za
dos. Pa ne mi pisat, da obstaja google in, da mi bodo
tam lahko pomagali! Hvala. Kar napište naj vas ne bo
strah. Mogoče še dodajte povezave. 100x hvala! 1
- polepsal: Predator ()
nekdo123 ::
Milijardo igric.. programi ki sobili razširjeni so bili Wordstar (besedilni urejevalnik), Norton Commander (za prestavljanje datotek), potem razni utility programi (ki jih ti, ker imaš winXX, ne smeš uporabljat)... pa ogromno nekih majhnih programčkov, ki pa noben ni imel neke hudo velike teže (pomni, Win XX - 2.0, 3.0, 3.1) so bili že kmalu, tako da se niti ni rabilo razviti...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft pokazal Office 2016 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 29265 (23267) | srnjak |
» | XP-jem dodatnih šest mesecev (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 21616 (13794) | knesz |
» | Vas prvi OS? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6561 (4988) | BigWhale |
» | Ali je možen vdor v računalnik če niso naloženi WinsiOddelek: Pomoč in nasveti | 1593 (1198) | roscha |
» | kako priklicat nekaj kar je ze bilo izpraznjeno iz kosaOddelek: Pomoč in nasveti | 2703 (2401) | branko_bm |