» »

Genius 5.1 & dvd player = samo 2 zvočnika delata...

Genius 5.1 & dvd player = samo 2 zvočnika delata...

CrustyDOD ::

Imam Genius SW-5.1 Home Theater sistem in gorenje DVD player. Zvočniki so čisto novi! Problem je pa v tem, da ko dam DVD notr, mi delata samo sprednja L & R, ostali so pa tiho...

Ker imam Audigy 2 ZS sem zvočnike sprobal in delajo čisto vsi! Seveda ne delajo vsi naenkrat ampak po dva skupaj... itak me za pc ne zanima, sem samo probal, če delajo vsi zvočniki...

Kaj hudiča je z DVD playerjem da mi spila samo na sprednih dveh?

Povezava z DVDjem in subvoferjem je pa pravilna, vsaj mislim, kabli so vsi tm k morjo (sub v sub, center v center, front v front in rear v surround). Se pravi vhodi na AC-3 priklučke v wofferju...

se kermu sana kva hudiča je to? Aja v DVD predvajalniku je tud nastiman na surround...

ok ker mi drugega ni preostalo, sem se mal igrov z vhodi v woofer in ko sem iz dvdja vseh 6 kablov prklopu na Channel 2 Input (2 ch), kjer so priklucki za TV, Tape in še neki, mi delajo vsi zvočniki...

Vprašanje, je to normalno?? :\

girisan ::

Jest mam iste zvočnike pa Xoro-ta!!! Sem imel iste probleme kot ti!!! Če sem imu prkloplen na une izhode za 5.1 zvok sta mi delal samo dva zvočnika. Poj sem upgrejdov Xorota, zej mi pa dela tud 5.1 zvok!!! :)) Sam je tud fora da mora bit film posnet z AC3 zvokam, drgač ti bota tud sam dva zvočnika delala... Sem pa imel prej lepo prkloplen samo left pa right izhod pa so mi lepo delal vsi zvočniki-sicer v stereo tehniki, vendar še zmeraj dovolj zadovoljivo!!!
Drgač morš met pa tud na playeryu nastavitve za zvočnike pa se tam mal poigrej!!!

Jah DVD so originalni, tko da je AC3 100% gor!

Na DVDju je itak nastiman na surround sound, tud pri samem filmu ce na surround nastimam (itak zmeri ze po defaultu), se kar samo 2 zvocnika delata. Očitno bo treba na servis nesti tale DVD, da vidmo če je že kašn nov firmware uzuni..

A je že kdo slučajno ugotovil, kera firma je Gorenje DVD??

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14133893 (7724) copkacopi
»

Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilno

Oddelek: Pomoč in nasveti
353478 (3008) connel
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016673 (10612) FlamE#7
»

abit nf7-s in 5.1 zvočniki??

111058 (890) mamamia
»

5.1, nekaj je narobe. Al`pa ne znam kaj nastavit!

241506 (1143) BlackHole

Več podobnih tem