Forum » Strojna oprema » tekram 315u scsi in pa windows 2003 server
tekram 315u scsi in pa windows 2003 server

bmandelj ::
zdravo
kupil sem omenjeni scsi kontroler ter dds3 tape drive za uporabo na windows 2003 server.
sedaj pa sem naletel na problem.
ko kontroler vtaknem v comp se winsi poberejo in hocejo driver, mu pokazen kje je driver, zacne instalirat in se resetira, se ponovno sestavi in se spet restira, vzamem kontroler ven in zadeva deluje normalno brez sesuvanja.
sem probal kontroler na drugi masini kjer so winxp pro dela bp, naredi backup z dds3, sem na tej masini na nov disk instaliral win2003 spet reset takoj ko zacne instalirat driverje.
sem probal z drugo kartico (isti model), identicen problem.
gonilniki so zadnji s tekramove strani (3.05) ne pomaga.
tudi samo kartica brez tape drive ne dela.
ali je komu uspelo pripraviti to kartico da deluje na win2k3?
kaj bi lahko storil da bi delalo?
vsaka pomoc dobrodosla
res nocem dajati 30k sit za drug kontroler ker ga bom rabil samo za backup
tnx
LP Brane
kupil sem omenjeni scsi kontroler ter dds3 tape drive za uporabo na windows 2003 server.
sedaj pa sem naletel na problem.
ko kontroler vtaknem v comp se winsi poberejo in hocejo driver, mu pokazen kje je driver, zacne instalirat in se resetira, se ponovno sestavi in se spet restira, vzamem kontroler ven in zadeva deluje normalno brez sesuvanja.
sem probal kontroler na drugi masini kjer so winxp pro dela bp, naredi backup z dds3, sem na tej masini na nov disk instaliral win2003 spet reset takoj ko zacne instalirat driverje.
sem probal z drugo kartico (isti model), identicen problem.
gonilniki so zadnji s tekramove strani (3.05) ne pomaga.
tudi samo kartica brez tape drive ne dela.
ali je komu uspelo pripraviti to kartico da deluje na win2k3?
kaj bi lahko storil da bi delalo?
vsaka pomoc dobrodosla
res nocem dajati 30k sit za drug kontroler ker ga bom rabil samo za backup
tnx
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri

tiborrr ::
Torej je problem softverski. Je mozno, da namestis na drugo kisto Windows 2000 Server Edition?
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

bmandelj ::
sem probal na drugem pc kjer tece 2000 advanced server dela bp.
samo 2000 server ni opcija, mora delat na 2003
LP Brane
samo 2000 server ni opcija, mora delat na 2003
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony predstavil nov sistem za zapisovanje podatkov na optične enote (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 15309 (12303) | BigWhale |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 31614 (15048) | darkolord |
» | Kakšen napajalnik potrebujemOddelek: Pomoč in nasveti | 917 (849) | Ted |
» | USB mass storage problemiOddelek: Strojna oprema | 2934 (2648) | energetik |
» | scsi konfiguracija-zacetnik!Oddelek: Strojna oprema | 1093 (1045) | CCfly |