» »

adsl povezava prejema paketke - od kje?

adsl povezava prejema paketke - od kje?

Idioid ::

Vprašanje: zakaj mi včasih stanje prometa, ko kliknem na ikonco za povezavo, kaže promet. (Activity -> bytes Received). Kot da ves čas nekaj dowloadam. Pa ne! Se mi zdi, da je to vedno, kadar uporabljam emule - tudi če nič ne gre dol v mojo smer je v status še vedno kar aktivno. Še celo če ga zaprem potem še dolgo nekaj sprejema. Imam nameščen zone alarm in Norton av in ad aware in je vse kul, pa tudi online testi hvalijo mojo varnost. V čem je problem?

Matri[X] ::

V tem da ti se vedno prejemas paketke. Ker si poganjal mulo, te ima folk se vedno v "contact list" in preverja, ce si se vedno online, da si izmenjate kaksne koscke datotek.

Aha, potem ni panike. Samo zakaj pa to dela, saj zaprem mulo (in se s tem tudi disconecctam?).

Microsoft ::

Ker verjetno mula ne pove miljon uporabnikom, da te ni vec. In uporabniki te majo se kar pri sebi in ti 'tezijo'. Verjetno ma mula potem kak time out, da ce recimo po 5 minut od tebe ni odgovora, da te izbrisejo.

Nic tazga. Sicer pa, dej si dol kak program ze gledanje, kaj se dogaja na tvoji povezavi. Recimo Ethereal. Pa poglej, kaj se takrat dogaja. Mislim, da bos videl, da vse prihaja na port 4662. :D

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Kul. Bereš mi misli. Hvala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558426121 (9405) Freakylion
»

UPDATIS32.exe, psotnic, hideit...

81132 (1043) TRIROG
»

Katere programe uporabljate?

Oddelek: Programska oprema
424428 (3708) R33D3M33R
»

Ali firewall sploh vpliva na varnost računalnika?

292506 (1954) Poldi112
»

MPAA na pohodu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
1119991 (9800) cooolah

Več podobnih tem