Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj freeza?
Zakaj freeza?
Sodom ::
Zakaj računalnik freeza pri igrah? To mi sploh ni jasno
Celeron 733mhz
128mb ram
voodoo3 3000
creative live!
???
Celeron 733mhz
128mb ram
voodoo3 3000
creative live!
???
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
qwerty ::
Kar čez balkon
Kakšno imaš grafično; ponavadi težijo driverji. Probaj jih malo posodobit. Sploh pa, pri katerih igrah ti pa blokira?
Kakšno imaš grafično; ponavadi težijo driverji. Probaj jih malo posodobit. Sploh pa, pri katerih igrah ti pa blokira?
Sodom ::
winsi niso problem, ker smo že spokal gor tudi win 98 pa je isto delal..... vse igre... unreal... serious sam... driverji za grafično so pa nekje 3 mesce stari
I am falling fast, I'm right in the final hour
Slide ::
Povej kateri špili ti frizajo, mal opiš sistem, a je stabilen tud k kej delaš druzga, gledaš movie, al pa poslušaš glasbo. Ker če se sam v špilih pol so špili pojebani in je treba najt kakšen popravk. In seveda dobi si t najnovešje gonilnike za vse periferije v sistemu. Updejti BIOS in to je pa vse.
Slide
Slide
forever 200 MPH ...
burekar ::
Voodoo 3 3000 je problem. 3000-ke se od časa do časa spomnejo, da jim je prevroče. Al ga declocki, al pa ga ohlad prasca lenga.
Slide ::
Jz sem dal na Voodoo 3 3000 ventilator od coolerja za celerone in sem imel navito na 190 brez problemov. Sam po mojem ni grafična, preveri gonilnike.
Slide
Slide
forever 200 MPH ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20545 (13610) | Janac |
» | Vse o 3dfx Voodoo grafičnih karticah. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5519 (4589) | mtosev |
» | kupujem rableno grafično.... kere fore !Oddelek: Kaj kupiti | 1437 (1064) | mrTwelveTrees |
» | long live Vodoo 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4765 (4039) | Senitel |
» | vodoo3 in COlin 2Oddelek: Igre | 1977 (1706) | rookie |