Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj freeza?
Zakaj freeza?
Sodom ::
Zakaj računalnik freeza pri igrah? To mi sploh ni jasno
Celeron 733mhz
128mb ram
voodoo3 3000
creative live!
???
Celeron 733mhz
128mb ram
voodoo3 3000
creative live!
???
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
qwerty ::
Kar čez balkon 
Kakšno imaš grafično; ponavadi težijo driverji. Probaj jih malo posodobit. Sploh pa, pri katerih igrah ti pa blokira?
Kakšno imaš grafično; ponavadi težijo driverji. Probaj jih malo posodobit. Sploh pa, pri katerih igrah ti pa blokira?
Sodom ::
winsi niso problem, ker smo že spokal gor tudi win 98 pa je isto delal..... vse igre... unreal... serious sam... driverji za grafično so pa nekje 3 mesce stari
I am falling fast, I'm right in the final hour
Slide ::
Povej kateri špili ti frizajo, mal opiš sistem, a je stabilen tud k kej delaš druzga, gledaš movie, al pa poslušaš glasbo. Ker če se sam v špilih pol so špili pojebani in je treba najt kakšen popravk. In seveda dobi si t najnovešje gonilnike za vse periferije v sistemu. Updejti BIOS in to je pa vse.
Slide
Slide
forever 200 MPH ...
burekar ::
Voodoo 3 3000 je problem. 3000-ke se od časa do časa spomnejo, da jim je prevroče. Al ga declocki, al pa ga ohlad prasca lenga.
Slide ::
Jz sem dal na Voodoo 3 3000 ventilator od coolerja za celerone in sem imel navito na 190 brez problemov. Sam po mojem ni grafična, preveri gonilnike.
Slide
Slide
forever 200 MPH ...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 22307 (15372) | Janac |
| » | Vse o 3dfx Voodoo grafičnih karticah. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6055 (5125) | mtosev |
| » | kupujem rableno grafično.... kere fore !Oddelek: Kaj kupiti | 1554 (1181) | mrTwelveTrees |
| » | long live Vodoo 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5166 (4440) | Senitel |
| » | vodoo3 in COlin 2Oddelek: Igre | 2125 (1854) | rookie |