» »

Več zvočnikov

Več zvočnikov

TechFreak ::

Zanima me, če keri ve s pomočjo kakšnega razdelilca bi na integrirano zvočno kartico priklopil več zvočnikov (za prostore po hiši) in kje se takšna zadeva kupi.

Matjaž

alien-w ::

to se kupi v trgovinah kjer prodajajo walkmane in discmane pa mu reces, ce ima razdelilc za vec slusalk, pa ti bo dal tak mini T-Kos, pa bos potem tist uporabil v luknji za zvocno... te zadeva lahko nizas v zaporedje, tko da bos meu lahko 40 zvocnikov. Samo ne vem kako je potem s signalom (sumi in podobno...)

Spajky ::

Ne bo slo to kar tako enostavno, zaradi impedanc in signala iz zvocne; rabis ojacevalec!
8-)

Huey P ::

Jaz man intergrirano zvočno (AC 97) in sem na njo povezal šest zvočnikov pa je delovalo. In še lepo se je slišalo. Samo je fora v tem, da se kaj hitro tisti čip segreje, kjer je intergrirana zvočna (čip northbridge) in zato zvok postane po kakih 10 minutah šumeč, nejasen... Samo jaz sem še imel gor hladilnik na tistem čipu pa se je rpasec tako grel, da....

Zato si raje poveži prek kakšnega ojačevalca, ker iz izkušenj ti svetujem, da se ne splača kar direktno na zvočno...

..::DOOM III: The Legacy::..

alien-w ::

ja, res bi rabil ojacevalec, ce bi hotel priklopiti gor vec kot 4 - 6 zvocnikov, samo tut to ni problem narest, ali pa kupit...

Shadowman-x ::

Absolutno nabavi ojačevalec in potem zveži x zvočnikov. Razlika v kvaliteti zvoka bo očitna.
Če pa imaš v bližini tudi TV sprejemnik, vežeš še tega in imel boš pravi mali domači kino.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7712512 (8371) Janac
»

Miti o zvoku pri PC-ju (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5614104 (12273) Nummy
»

Kupil Slušalke - Razočaran ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
303005 (2259) shadeX
»

CREATIVE Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio?

121029 (904) clix
»

Zvočna kartica

81580 (1410) axee

Več podobnih tem