Forum » Strojna oprema » MSI 6330 - sound problem
MSI 6330 - sound problem
Shershen ::
Dobil sem novo ploščo (Microstar K7t)...imam pa problem.
Matična ima namreč gor tudi zvočno kartico. Sicer sem izklopil v biosu vse kar ma veze z zvokom, ampak mi še vedno v zvočniku "šumi in tuli" (skoraj tak, kot da bi mel v ohišju mikrofon ). Ko sem updatel bios, se je stvar malenkost popravila, vendar še vedno šumi če je zvočnik navit več kot tričetrt.
To se mi dogaja, ko imam zvočnike priklopljene na sound blaster live (na PCI, ne tista na matični). Če pa je priklopljeno na tisti zvočni, ki je že na matični pa je vse vredu.
wtf ???
Matična ima namreč gor tudi zvočno kartico. Sicer sem izklopil v biosu vse kar ma veze z zvokom, ampak mi še vedno v zvočniku "šumi in tuli" (skoraj tak, kot da bi mel v ohišju mikrofon ). Ko sem updatel bios, se je stvar malenkost popravila, vendar še vedno šumi če je zvočnik navit več kot tričetrt.
To se mi dogaja, ko imam zvočnike priklopljene na sound blaster live (na PCI, ne tista na matični). Če pa je priklopljeno na tisti zvočni, ki je že na matični pa je vse vredu.
wtf ???
Shershen ::
nope, ne pride v poštev...
na matični je ena zanič zvočna (izhod,vhod,mikrofon ).
Niti nima ločeno prednjih pa zadnjih zvočnikov.
na matični je ena zanič zvočna (izhod,vhod,mikrofon ).
Niti nima ločeno prednjih pa zadnjih zvočnikov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "ropotanje" v zvočnikih ob bolj obremenjeni grafikiOddelek: Zvok in slika | 847 (544) | 737 |
» | V čem je razlika med AC 97 in HD AudioOddelek: Pomoč in nasveti | 2321 (1693) | PrihajaNodi |
» | Ni zvoka / FM2 / RealtekOddelek: Zvok in slika | 1387 (1233) | m0LN4r |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4190 (3701) | Mac Gyver |
» | Težave z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (943) | Spajky |