Forum » Kaj kupiti » CREATIVE Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio?
CREATIVE Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio?
Han ::
Je boljša kot integrirana na osnovni plošči, kupit pa se je ne splača. Jaz ti jo odstopim za 25 Eur (rabljena pol leta, brezhibna).
ModriN96 ::
Tale zvočna je za normalno uporabo domačo čist zakon kartica in ji nč ne manka... Sam sm jo mev in sm biu zadovolen z njo.
Tko da ti si jo kr nabav, ti ne bo žov...
Tko da ti si jo kr nabav, ti ne bo žov...
Bolša sigurn je ker ma dost bolši eax in pa advanced hd tehnoligijo. Za moje ušesa je čistejši in bolši zvok.
Tut u špilih je občutna razlika u zvoku. Sploh novejših in zahtevnejših.
Tut u špilih je občutna razlika u zvoku. Sploh novejših in zahtevnejših.
__Devil__ ::
A preko optike in coax bi se kaj poznalo? ali to zvočniki (z-5500) (de)kodirajo sami v čipovju?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
Optika se kr dost pozna ja... Jst mam za musko dost dobre ušesa k se že dovg s tem ukvarjam(avtoakustika, tekomvanja, itd...)
Jst razliko slišm, nekaterim je pa pač ist vseen kakšn kabel je.
Jst razliko slišm, nekaterim je pa pač ist vseen kakšn kabel je.
clix ::
Čeuporabiš optiko, je odvisno potem kakšen analogno-digitalni pretvornik je vgrajen v tiste logitech zvočnike. Če je boljši od tega na kartici je zvok boljši, če je slabči je zvok slabši. Tako da optika ne pomeni nujno boljšega zvoka.
Good Guy ::
Čeuporabiš optiko, je odvisno potem kakšen analogno-digitalni pretvornik je vgrajen v tiste logitech zvočnike. Če je boljši od tega na kartici je zvok boljši, če je slabči je zvok slabši. Tako da optika ne pomeni nujno boljšega zvoka.
kje v optiki maš pa ti analogni signal..
optika se uporabi v primeru da maš na kartico vezan ojačevalec iz ojačevalca pa zvočnika...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Točn tko...iz zvočne gre kabl to ojačvala pr z5500, na temu maš pa itak zvočnike pol prkloplene.
__Devil__ ::
aha, ker gledam tut http://www.dinokomp.si/product_info.php..., baje da je huda zvočna posebej za muziko, glede na ceno. Je tudi boljša od te iz naslova teme??
clix ::
Zmotil sem se, mislil sem Digitalno-Analogni konverter. In pa optika gor ali dol, v tamek primeru je vse odvisno od DAC-a na zvočni in pa na zvočniki. Sama optika ne prinese nujno boljšega zvoka. Npr, če ti vzameč nek Hi-End dac in ga priklopiš na z5500, bo boljši zvok preko RCA(chinch) izhoda, kot pa preko optike!
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27695 (14951) | psytoma |
» | Theatron Agrippa DTS 7.1Oddelek: Zvok in slika | 5344 (3659) | jRk0 |
» | Katero zvočno kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6422 (4994) | __Devil__ |
» | Katero zvočno kartico za 5.1 sistem?Oddelek: Kaj kupiti | 1813 (1431) | Nevihta |
» | Katero zvočno za Logitech Z-5500?Oddelek: Kaj kupiti | 2020 (1399) | __Devil__ |