Forum » Programska oprema » MSN - Nastavitve
MSN - Nastavitve
ulepos ::
Pomoč prosim!!!
Sem bolj začetnik in prosim za pomoč. Imam MSN Messenger 6.2, WIN XP, Web Cam, zvočnike in mokrofon. Slednje je vštekano v zvočno kartico. Ko grem na MSN in se hočem pogovarjati in pošiljati sliko se zatakne. Sliko vidim, prav tako na drugi strani vidi mene, je pa problem in sicer me na drugi strani ne sliši. Prosim Vas, povejte mi ali so potrabne kakšne dodatne nastavitve ali samo kar ponuja "Čarovnik" v MSN-u. Ali se sploh da prenašati zvok in sliko po ADSL - liniji.
Za vse odgovore hvala.
Sem bolj začetnik in prosim za pomoč. Imam MSN Messenger 6.2, WIN XP, Web Cam, zvočnike in mokrofon. Slednje je vštekano v zvočno kartico. Ko grem na MSN in se hočem pogovarjati in pošiljati sliko se zatakne. Sliko vidim, prav tako na drugi strani vidi mene, je pa problem in sicer me na drugi strani ne sliši. Prosim Vas, povejte mi ali so potrabne kakšne dodatne nastavitve ali samo kar ponuja "Čarovnik" v MSN-u. Ali se sploh da prenašati zvok in sliko po ADSL - liniji.
Za vse odgovore hvala.
konec
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
230-DC ::
ja itak da lohk oboje naenkrat
js sm meu isti problem
pa sm potem sam unga čarovnika zagnau za mikrofon v msn-ju pa je laufal
js sm meu isti problem
pa sm potem sam unga čarovnika zagnau za mikrofon v msn-ju pa je laufal
*the gates of valhalla are near*
ulepos ::
Ja hvala za odgovor. Zanima me pa še ali mi mogoče ne dela zaradi požarnih zidov. Ali jih je mogoče potrabno ugasniti oz. kako drugače naštimat.
Hvala
Hvala
konec
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76578 (17219) | tilinho20 |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9607 (6792) | klemenSLO |
» | Kako lahko...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1204 (1047) | Kaličopko |
» | MSN mobileOddelek: Programska oprema | 1509 (1390) | Vanadium |
» | Anon-IM - Anonymous Instant Messaging v. 0.0.1Oddelek: Novice / Zasebnost | 3832 (3294) | lukaz |