» »

MSN mobile

MSN mobile

Landowner ::

Pozdravljeni prijatelji,
upam, da mi bo kdo znal pomagati glede moje težave, ... Pri MSNju je pač tako, da če si offline imaš rdečo ikonco pred nickname, če si online imaš zeleno ikonco, obstaja pa tudi opcija da imaš rumeno, kar pa se mi zdi, da je nekaj v povezavi z mobilnim telefonom,...Zelo rad bi si nastavil opcijo, da bi bila ikonca rumena...kar se vam mogoče zdi neumno, vendar vseeno prosim, da mi tisti ki pozna to možnost razloži zakaj gre in kako to nastaviti. Po dolgem vztrajanju mi je nekoč le uspelo in sicer sem to nastavil na strani http://mobile.msn.com . Msn me je ob prijavi vprašal, ali dovolim osebam, da mi pošiljajo sporočila na prenosne naprave. Izgleda da sem nekoč dal ne, nato pa mi ni več delovalo in niti sanja se mi ne, kako to nazaj urediti. Imel pa sem tako nastavljeno, da so mi vsa sporočila ko sem bil offline prihajala na email. Preizkusil sem že vse različice MSNjev, vendar nič. Zelo zelo bom hvaležen tistemu, ki mi pove kako to zrihtati, tako da bo delovalo - seveda pa mu častim tudi pivce za živce, ki jih bo porabil da bo mozgal, kako zavraga se to naredi. Storitev pa 100% deluje, ker poznam nekoga, ki jo uporablja, vendar zatrjuje, da se ne spomne kako je to nastavil oz. trdi, da je vse to nastavil v MSN options.

Za pivo nakažem na TR takoj zatem, ko bo storitev delovala pri meni. ;) ;) ;)

Zelo bom vesel vsakega uporabnega odgovora!

HVALA VAM!

Simon
God is good

Landowner ::

Če si kdo ne predstavlja točno kaj mislim, mu lahko pošljem sliko kako zgleda,...

Hvala še 1X za kakršenkoli odgovor.

Simon #7
God is good

Vanadium ::

tocne vem kaj si zamisljas vendar je ta opcija zaenkrat mozna samo pri ameriskih mobilnih operaterjih ce se seveda nemotim, (ziher slovenija ni podprta :P ) kjer ob pisanju temu kontaktu on dobi sms na telfon kar si ti njemu napisu v chat sam on teb nemore nazaj odgovort vsaj tako mi razlozila kolegica iz amerike.

L.P.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vanadium ()

Landowner ::

To je res, vendar imam znanca iz Slovenije, ki ima to urejeno preko slovenskih operaterjev. Ker imaš na MSN mobile opcijo, da ti pošlje na drug naslov in on ima tam svoj email, potem pa ima posredovano iz emaila na mobitel, kar ni tako zahtevno - to znam. Mene samo zanima, kako urediti, tako da bo delovalo kakor je v navodilih. Torej, da bom v MSN options lahko določil, ali bom sprejemal sporočila ali ne. Nastaviti pa si jih nameravam na email, potem pa iz emaila na telefon, kar imam urejeno že sedaj.
Zanima me, kako priti, do sem, da bom jaz sporočilo dobil na email. Ker sem vse v na strani naredil kakor je treba, tudi aktivacijsko kodo mi je poslalo na email, vendar v MSN programu ni tistih opcij, kjer se te stvari določajo. V navodilih piše da so, v programu jih ni, čeprav imam MSN 7.5,... ve kdo v čem je problem?


HVALA!
God is good

Nejc Pintar ::

Ima kar nekaj sošolcev MSN mobile, samo ne vem pa kako imajo to izvedeno. AFAIK prek GPRSja
Lahko je biti prvi, če si edini!

Vanadium ::

a ti nebi blo lažje dat prav msn klient na telefon??? sploh pa če si lastiš telefon z symbian ga imas na tem naslovu: MSN in ni boljsega msn-ja za mobitele pa bos mel pored zelenega znakca tak zeloo cool mobitel :D :D :D :D ;) :\ . Drugece ti pa naj znanc razlozi in naštima :P

aja pa zadnjič sem gledu da pod setings je nekje da cifro upišeš. ko pridem iz službe bom pogledu če je to to kar ti misliš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vanadium ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23675974 (16615) tilinho20
»

MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
1019233 (6418) klemenSLO
»

Podrobnosti o Windows Phone 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5815821 (14507) Lonsarg
»

[INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
678549 (4756) KTr1sk
»

Kako bi lahko pc poslal sms, ko bi...

Oddelek: Pomoč in nasveti
91309 (1138) iElectric

Več podobnih tem