» »

C-MEDIA audio

C-MEDIA audio

JamesBond ::

No, stvar je sledeča. Imam matično matsonic 8147c+ - jajca od jajc. Na njej je integrirana neka c-media zvočna kartica, ki sem jo do sedaj mel izklopljeno, zaradi bugastih driverjev. Danes sem namestil neke nove, ki začuda delajo dobro.. dokler nisem zalaufal prvega mp3-ja - zvok je obupen. Do sedaj sem uporabljal stari sound blaster live in razlika je 100 proti 1. V prid SB live. Zdaj me pa zanima, če je možno, da je ta zvočna tako sranje, ali mam jaz kak čuden primerek. Ker SB live je dosti starejsi, ta stvar pa zgleda kar sodobna, podpira neke nove standarde (AC 97 pa take fore), 5.1 zvok..
Skratka, čist sem osupel nad tem sranjem in če nebo drugega haska od te teme naj se vsaj to vidi: PRSTE STRAN OD MATSONIC!

Aja, enega od razlogov, zakaj sem sploh odpiral temo sem pozabil. Zanima me, kaka zvočna odžira več sistemskih sredstev, integrirana al razširitvena kartica? Verjetno integrirana... še en minus.

kuglvinkl ::

Zanima me, kaka zvočna odžira več sistemskih sredstev, integrirana al razširitvena kartica? Verjetno integrirana... še en minus.

Integrirana. Je pa tudi odvisno kaj ta zvočna dela, ali 3D ali...
Your focus determines your reallity

Dr Evil ::

Integrirane zvočne vključno z soundstormom so klump od klumpa.Zvočna za 3k jo prežveči in izpljune.Zvokovno se razume.

Ja res, takoj zatem, ko sem to napisal, sem dal nazaj SB live notri in verjeli ali ne, raliko sem opazil že ob pozdravni melodiji v winsih. Od takrat naprej imam še vedno slušalke na glavi in uživam v čudovitem zvoku :D
Res priporočam vsem, da si ta integrirana sranja odlotate dol s plošč. :P

kuglvinkl ::

MCP-T prekosi vse integrirane kodeke (DSP).

Je pa treba ločit med vrsto outputa in delom, ki ga opravlja.
Your focus determines your reallity

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14018692 (11028) sash69
»

Creative bo predstavil nove zvočne kartice iz družine X-Fi

Oddelek: Novice / Zvočne kartice
474962 (3116) Pesimist