» »

gf2 pro bios

gf2 pro bios

r1k1 ::

a kdo ve kje dbi dobu gefroce 2 pro 64mb ddr tv-out bios (ni vazna ferma)

VASkO ::

tukaj so BIOSi

tukaj pa opisi, katera verzija je za katero kartico

Kriko ::

Jaz sem točno iz teh strani pobral nov Bios za mojo grafično 3D Prophet II MX ter probal flash-at. Naredil sem vse kot piše v navodilih tudi iz te strani. Še prej sem z Dumpbios spravil original verzijo. Da jo v .bin datoteko. Potem naredim vse kot pravi, napiše da je bios uspešno flash-an. Še preden resetiram probam par programov v dos-u in vse izgleda ok. Ko pa resetiram, šok, vse črke "pošvedrane". Zdaj znam napamet prit do datoteke .bin kjer je spravljen bios ki je bil original na kartici. Kako to povrnem nazaj. Kartica je zdaj totalno neuporbna, zato si trenutni kvarim oči z eno 2MB!!!
Pomagajte!

OldSkul ::

Zakaj sploh to flashate saj to v bistvu nič ne pripomore k hitrosti pa še uničiš si lahko kaj!

Shadowman-x ::

Poišči datoteko geforce Q&A. Mislim, da je pisalo, da v tem primeru pomaga, če imaš eno grafiko na PCI vodilu.
Geforca pustiš na AGP slotu, na PCI pa priklopi monitor in nato ponovno flash-aj bios, vendar sedaj starega, kateri ti je deloval brezhibno ali pa novejšega, vendar od proizvajalca.
Vendar kot sem že napisal, nisem 100%.

Kriko ::

Sem zbrisl bios na nulo, tako da je črna slika ko prižgem računalnik, in jo poslal na servis (garancija), "kao" ne dela. Kar naenkrat ni bilo več slike.
Pa so rekli da so imeli par takih primerov. Zdaj pa tako. Te kartice več ne delajo pa so mi ponudli kot rešitev problema da mi dajo v zamenjavo Kyro 2 64 MB ram, ampak da doplačam 10.000SIT. Potem sem se malo skregal, in so povedali da trenutno (mlacom) nimajo drugih kartic razen še MX 400 32 MB ram!!
No na koncu sem jim dokazal da morajo če nimajo iste zamenjave dat enakovredno če pa te ni morajo dat boljšo ampak na njihove stroške!!
Kaj pravite sem pridobil ali izgubil, kajti Kyro 2 ne poznam kako deluje, ne ostalih njenih stvari!!

kuglvinkl ::

Jaz sem imel hujšo (ma kaj hujšo, epohalno) dramo v Mlacomu. OK, ne bi zdej o vsem, ampak medrugim so mi podutrili neko levo Rivo 2, ki seveda ni delala. Nakar popizdim in zahtevam drugo Rivo (chipset). Oni mi turijo nek SIS chipovje, jaz seveda proti. Nakar smo se zmenil za GeF 256 + moje doplačilo. Pravno seveda ti niso oni dolžni nič doplačati, na voljo imaš štiri opcije (ob pogoju, da si pravočasno napako grajal = znorel za pultom od servisa). 1. razdor pogodbe, (keš naazaj), 2. znižanje kupnine (če kupiješ samo to kartico, pride v poštev samo 1.), 3. popravilo (...) 4. zamenjava. Edi problem, vsaj pri meni je bil čas, zato sem vzel GeF. Drugač pa, dej mejte pamet v rokah in bejžte od te garaže čim dlje;(;(;(.
Your focus determines your reallity

chucki ::

Ne morš verjet! Jst sm tud flashal original novejši bios za Yuan Geforce2 GTS pro 64mb ddr TV-OUT! Kupil sm pr mlacomu! Pa mi je isto neke črte nardil! Poslal sem nazaj.....cakal en mesec!,in jo dobil nazaj! Tak da biosa ne bom več flashal na Grafični! vsaj te firme!

Dalmatinc ::



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19318229 (11745) Ursus
»

Nakup grafične?

Oddelek: Kaj kupiti
251556 (1115) Boky
»

3d mark 2001 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
1017114 (5987) Doc
»

Koncno! Enostavno navijanje GeForcov preko BIOSa! (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
513635 (2738) Milko
»

Grafika v garanciji???

Oddelek: Pomoč in nasveti
6730 (640) Kriko

Več podobnih tem