Forum » Omrežja in internet » izlsediti hackerja
izlsediti hackerja
pitagora ::
bil sem tarca napada hackerja pa me zanima kako ga naj izsledim od kje in kdaj..?
kam naj se obrnem....
pozdrav
kam naj se obrnem....
pozdrav
lp pitagora
ja je smiselno vprasanje..
ja
no takole manjka mi ena mapa....
in to prav taksna katere sam nebi nikoli izbrisal.. ker imam pac en portal vezan na to mapo v apache httdocs, in prav v to datoteko apache httdocs, mi je napisal ip naslov kjer naj bi bil nalsov localhosta je pa pisalo 12.34.56.7
malo cudno a ne..
no gre se pa za mapo ta mi manjka oziroma jo je izbrisal.....
aja kaj je ad-ware in kako pognati ta antivirus kaj moram narest, ker sem ga ze pognal da je pregledal cel disk in ni nic nasel...
pa data recovery sem ze tudi pognal torej si je moral datoteko prenesti tako da ni ostalo nobene sledi...
nimam pojma kako se je lahko to zgodilo...
ja
no takole manjka mi ena mapa....
in to prav taksna katere sam nebi nikoli izbrisal.. ker imam pac en portal vezan na to mapo v apache httdocs, in prav v to datoteko apache httdocs, mi je napisal ip naslov kjer naj bi bil nalsov localhosta je pa pisalo 12.34.56.7
malo cudno a ne..
no gre se pa za mapo ta mi manjka oziroma jo je izbrisal.....
aja kaj je ad-ware in kako pognati ta antivirus kaj moram narest, ker sem ga ze pognal da je pregledal cel disk in ni nic nasel...
pa data recovery sem ze tudi pognal torej si je moral datoteko prenesti tako da ni ostalo nobene sledi...
nimam pojma kako se je lahko to zgodilo...
lp pitagora
Backup22 ::
pitagora, če nisi imel instaliranega softwarea, ko je "hacker" vdrl, ga nikoli ne boš dobil - če pa imaš kake IP loge or sth, idi do providera in jim tam daj to in reči da naj uredijo, ampak pomoje ne bo nič iz tega
//
seveda sem imel instalirani software saj ga imam ze 8 mesece odkar sem formatiral diske.. no res je da v trenutku ko je bil vdor na mojem compu je bil norton na disable...1 uro. tako da je lahko to izkoristil... sicer je pa norton internet security 2005 z vsem kar spada zraven antivirus in podobno.... z licencno...
kje se to belezi ti prihodi ip-ji pa to.,.....
pozdrav
kje se to belezi ti prihodi ip-ji pa to.,.....
pozdrav
lp pitagora
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | virus ki kriptira datoteka - končnica ecc (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 13365 (11440) | StratOS |
» | Noče odpreti stran z antivirusnimi programiOddelek: Omrežja in internet | 2401 (2003) | satfinder |
» | Neverjetno zgodbe..ali tu ne..kateri virus me je prejebal???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2080 (1360) | Azrael |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11873 (9236) | frikihamster |
» | Kako vem da je moj PC varen pred vdori?Oddelek: Operacijski sistemi | 1909 (1616) | ABX |