» »

Kabelski internet preko modema Tomson in povezavo USB

Kabelski internet preko modema Tomson in povezavo USB

barabl ::

8-O 8-O Zanima me ali ima kdo od vas kabelski internet pri Amisu in je povezan z modemom Tomson preko USB.Zanima me kako zadeva funkcjonira,ter možne težave,ki se pojavljajo.
Sedaj imam modem priključen na Router LevelOne FBR-1418TX,vendar zadeva ne špila,tudi če uklopim DMZ,ker se router neprestano sesuva ( odpoveduje ),ko vlečem iz Torenta,uni iz Amisa pa mi zadeve niso mogli zagnat direktno preko mrežne kartice,skratka če nameravate uporabljat emulo ali torenta bežite stran od tega routerja.;( ;(

Nerdor ::

Izklopi firewall V routerju. S tem NE mislim, na Winxp sp2, sygate, keiro, tiny in ostle softfirewall-e v računalnikih AMPAK tistega V SAMEM routerju. Ko obklukaš (izklopiš) v web meniju routerja "disable firewall", bo router normalno deloval naprej in ti boš vlekel stvari iz mule, torrenta in itd. Pol si pa na vsakem compu, ka je priključen na router, inštaliraj kakšen soft firewall. Opažam, da fula zmede firewall v routerju, drugače pa si oglej port forward spletno stran. Po moje nisi dobr skonfiguriral, katere porte (od emule in torrenta) naj forwarda naprej. Po domače povedano, nevede si si ga DDOS-al s emulo/torrentom svoj router! :D
... for lifetime!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
372340876 (41332) ignats
»

obtožba DoS napada!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
668843 (5634) treker
»

Kateri firmware uporabiti za router LinkSys WRT54G (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
606978 (5051) plavko61
»

Ruter, ki je uporeben tudi za P2P in torrent

Oddelek: Kaj kupiti
413753 (2475) pujsek_
»

ne gre vspostavit glasovne povezave preko messengerja

Oddelek: Programska oprema
111155 (1023) primozn

Več podobnih tem