Forum » Hlajenje in modifikacije » Kaj so vzroki za visoko temperaturo.
Kaj so vzroki za visoko temperaturo.
damirez ::
Moj sistem je dobro hlajen, prazen vse vse... sam temperatura je previsoka. Nimam nič navitega kompa pa mam 62C pri ful load plata pa 40c. En ventilator piha v kišto en pa ven, potem je vse ostalo stock od ventilatorjev do hladilnikow in frekvenc ter v sobi je hladno.
Računalnik je k sesalec, tok se sliš a brez učinka.
Kaj so lahko vzroki za previsoko temperato?
-je možno da je narobe hladilnik prtirjen na proc, preveč paste... samo zakaj ima potem plata tak temp?
-je možno da je napajalnik zanč da se preveč greje itd...?
Kaj moram pogledat.
Asus a7v600 amd2500+
Računalnik je k sesalec, tok se sliš a brez učinka.
Kaj so lahko vzroki za previsoko temperato?
-je možno da je narobe hladilnik prtirjen na proc, preveč paste... samo zakaj ima potem plata tak temp?
-je možno da je napajalnik zanč da se preveč greje itd...?
Kaj moram pogledat.
Asus a7v600 amd2500+
overlord_tm ::
Mogoče maš pa takole pritrjen hladilnik :p
No, smeh je pol zdravja pravjo .
Mogoče maš zaprašena rebra.
men se 2600+ greje na 55 C pa se ne sekiram preveč. Samo za polet bo pa treba kej urihtat .
No, smeh je pol zdravja pravjo .
Mogoče maš zaprašena rebra.
men se 2600+ greje na 55 C pa se ne sekiram preveč. Samo za polet bo pa treba kej urihtat .
Ja glede na to kok maš ti pol je moje skor normalno, sam kaj naj nardim k folk prav da je to normalno takrat ko je v sob 32c a pr men je skoz pod 20.
overlord_tm ::
stock kulerja zamenji z kakim drugim . maš bartona? k te majo pomoje že stock kuler iz bakra, moj je iz alumijija .
ddeben ::
Ti mas to neki s hlajenjem problem.
Obstaja pa moznost da so ti senzorji zanic.
Js sm mel prej barton 2500+ pa mi sel maksimum pri full loadu do 50 stopinj. Tko da tole mi neki hudo smrdi...
Obstaja pa moznost da so ti senzorji zanic.
Js sm mel prej barton 2500+ pa mi sel maksimum pri full loadu do 50 stopinj. Tko da tole mi neki hudo smrdi...
Možn tud da so senztorji zanč zato k mi MBM kaže 5 stopin manj. Sam vseen pol vseen ne bi smel ven metat iz špile. Mene zanima kaj morm preverjat. Kje je nabolj prečikirat kaj narest, katere stvari pregledat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje grafične kartice (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11506 (10158) | joej970 |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9125 (6524) | Vuli |
» | Navijanje AMD 64 3000+???Oddelek: Navijanje | 1834 (1210) | tiborrr |
» | Pregrevanje procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1441 (1088) | kljukusa |
» | AMD procesorji z BOXOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1310 (1110) | gabl136 |