Forum » Hlajenje in modifikacije » Kaj so vzroki za visoko temperaturo.
Kaj so vzroki za visoko temperaturo.
damirez ::
Moj sistem je dobro hlajen, prazen vse vse... sam temperatura je previsoka. Nimam nič navitega kompa pa mam 62C pri ful load plata pa 40c. En ventilator piha v kišto en pa ven, potem je vse ostalo stock od ventilatorjev do hladilnikow in frekvenc ter v sobi je hladno.
Računalnik je k sesalec, tok se sliš a brez učinka.
Kaj so lahko vzroki za previsoko temperato?
-je možno da je narobe hladilnik prtirjen na proc, preveč paste... samo zakaj ima potem plata tak temp?
-je možno da je napajalnik zanč da se preveč greje itd...?
Kaj moram pogledat.
Asus a7v600 amd2500+
Računalnik je k sesalec, tok se sliš a brez učinka.
Kaj so lahko vzroki za previsoko temperato?
-je možno da je narobe hladilnik prtirjen na proc, preveč paste... samo zakaj ima potem plata tak temp?
-je možno da je napajalnik zanč da se preveč greje itd...?
Kaj moram pogledat.
Asus a7v600 amd2500+
overlord_tm ::
Mogoče maš pa takole pritrjen hladilnik :p
No, smeh je pol zdravja pravjo
.
Mogoče maš zaprašena rebra.
men se 2600+ greje na 55 C pa se ne sekiram preveč. Samo za polet bo pa treba kej urihtat
.
No, smeh je pol zdravja pravjo
Mogoče maš zaprašena rebra.
men se 2600+ greje na 55 C pa se ne sekiram preveč. Samo za polet bo pa treba kej urihtat
Ja glede na to kok maš ti pol je moje skor normalno, sam kaj naj nardim k folk prav da je to normalno takrat ko je v sob 32c a pr men je skoz pod 20.
overlord_tm ::
stock kulerja zamenji z kakim drugim
. maš bartona? k te majo pomoje že stock kuler iz bakra, moj je iz alumijija
.
ddeben ::
Ti mas to neki s hlajenjem problem.
Obstaja pa moznost da so ti senzorji zanic.
Js sm mel prej barton 2500+ pa mi sel maksimum pri full loadu do 50 stopinj. Tko da tole mi neki hudo smrdi...
Obstaja pa moznost da so ti senzorji zanic.
Js sm mel prej barton 2500+ pa mi sel maksimum pri full loadu do 50 stopinj. Tko da tole mi neki hudo smrdi...
Možn tud da so senztorji zanč zato k mi MBM kaže 5 stopin manj. Sam vseen pol vseen ne bi smel ven metat iz špile. Mene zanima kaj morm preverjat. Kje je nabolj prečikirat kaj narest, katere stvari pregledat?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Hlajenje grafične kartice (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12564 (11216) | joej970 |
| » | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9558 (6957) | Vuli |
| » | Navijanje AMD 64 3000+???Oddelek: Navijanje | 1920 (1296) | tiborrr |
| » | Pregrevanje procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1524 (1171) | kljukusa |
| » | AMD procesorji z BOXOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1407 (1207) | gabl136 |