» »

Drobiz

Drobiz

slamc ::

A obstaja v bankah naprava ki sortira in presteje drobiz!

Stepni Volk ::

Jep. Vendar za veljaven denar v obtoku države.

slamc ::

Fajn, ja mam sit drobiz. A to majo v vseh bankah al samo vecjih!

francka45 ::

jest sem hotu enkrat u banko drobiž nest pa zamenjat u bankovca pa sem ga dal skoz tisto okence pa mi ga je tista uslužbenka porinila nazaj in mi začela težit, kao da morem jest sam preštet tiste kovance pa to.
pa sem jo uprašu če nimajo tam tistega sortirnika, pa je rekla da imajo, ampak da se s takimi količinami drobiža ne ukvarjajo;:| ampak fora je pa v tem da sem jest prnesu ene 4kg tistih kovancev8-O
pol sem se samo obrnil in šel domov|O

_Dejan_ ::

V tem primeru bi ji jst prnesu drug dan denar nazaj doma ga bi preštel +dodal 300sit:D pa naj se pol je***>:D >:D
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)

Slowenc ::

Se mi zdi da ti bodo zamenjali kovance v Mestni hranilnici.
Skiny gate.

ganzi ::

Pri Zari zraven Name (hehe kok natančen opis) je Banka Slovenije, ki ima tudi stroj, ki kovance prešteje, samo streseš notri in dobiš listek, ki ga neseš k okencu in denar ti izplačajo ;) simpl

LP

OZZY ::

Čist tko. Tug glede na to,d a zahtevajo da ti prešteješ potem še oni odatno preštejejo na banki. Kot da ne morejo s prve:\ :\ :\ ..pač izkušnje.
Go with the flow.

ahac ::

jest sem hotu enkrat u banko drobiž nest pa zamenjat u bankovca pa sem ga dal skoz tisto okence pa mi ga je tista uslužbenka porinila nazaj in mi začela težit, kao da morem jest sam preštet tiste kovance pa to.

Jaz bi počasi začel štet. Kar tam v vrsti (pa naglas). Sej ti samo prešteješ denar.. zarad tega se pa res ne gre z vrste ven.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

SodVina ::

Jest sem zadnjic na banki (tam pri cankarjevem domu/maxiju) vprasal kako je s temi kovanci in v kaksnem "formatu" naj jih prinesem, da bojo zamenjali, pa mi je tip na informacijah reku, da to lahko naredim samo na svoji banki (tam, kjer sem odprl racun) wtf? so pa komedijanti, ja. :\

Drugace pa so trgovine dolzne kot placilno sredstvo vzeti kovance do vrednosti 5k sit. To je lahko ze kar lepa teza. Gres v eno trgovino kjer imajo samo eno blagajno odprto in med najvecjo guzvo kupit nekaj za 4990 sit. Pa placas z nekaj kil kovancev. :D to bi bil ze skoraj material za skrito kamero(ali ekipo tvoj problem)

Mavrik ::

Obstaja tudi omejitev števila kovancev, tako mislim da nad 20 (ali pa je 40?) kovancev trgovina ali kdorkoli ni dolžan sprejeti. Naj me kak ki bolj pozna to pravo popravi.
The truth is rarely pure and never simple.

BigWhale ::

To se zmenis s desetimi kolegi. Najprej gres ti z vrecko kovancev v stacuno in ce te zavrnejo, potem unih deset kolegov za tabo kupi ene zvecilne gumije in placa z enim presernom.

Prej ali slej bo rekla: 'joj imaste kaj drobiza mogoce?'

;>

nodrim ::

v večini bank al pa pošt morš ti sam preštet keš, ki ga potem tudi oni sami preštejejo ... tko en druzga preverita glede vrednosti ...

je pa res, da ga na vseh bankah ne sprejemajo ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje zamenjati cekine v bankovce ?

Oddelek: Loža
4218527 (16586) stb
»

Drobiž

4710376 (8241) Furbo
»

Menjava kovancev z bankovci

87742 (7460) hotig
»

Ste že kupili začetne evro pakete? (strani: 1 2 )

879229 (6499) Manu
»

Ali zlagate denar (strani: 1 2 )

554610 (3545) Dr_M

Več podobnih tem