Forum » Loža » vegova:)
vegova:)
sine@ ::
Vegova-ojoj a ne?!
pač sam ponosn oziroma neponosn vegovc,odvisn kokr se uzame!
K ta šola mi bo čist počas dopizdila oziroma mi je že skor,k bl k se učim bl me jebe! Pa na žalost sm kr še enkrat u istmu letniku
Vrjetn vas kr velik hod na to šolo al pa ste jo tud že končal,in me pač zanima kako mate kej mnjenje o šoli oziroma o profesorjih(večina jih je strupenih k kače-al se pa sam men tko zdi?!)
Nasploh kok se kej počutite na tej šol!
lp
pač sam ponosn oziroma neponosn vegovc,odvisn kokr se uzame!
K ta šola mi bo čist počas dopizdila oziroma mi je že skor,k bl k se učim bl me jebe! Pa na žalost sm kr še enkrat u istmu letniku
Vrjetn vas kr velik hod na to šolo al pa ste jo tud že končal,in me pač zanima kako mate kej mnjenje o šoli oziroma o profesorjih(večina jih je strupenih k kače-al se pa sam men tko zdi?!)
Nasploh kok se kej počutite na tej šol!
lp
- zaklenilo: OwcA ()
fRiK0 ::
Jaz sem jo koncal pred tremi leti in moram rect da ji takrat ni nc falilo ne glupih prfoksov ne dobrih prfoksov, no falile so mi sam zenske
Hvala
LP Tadej
LP Tadej
sine@ ::
Ženske so na vegovi vedno bile problem in vedno bodo-nikoli jih ne bo zadost!!!! za prfokse se ba neb glih strinjal s tabo-morde so bli takrat cool,sam zdej jim gre pa na slabše
Al si meu pa glih srečo da si same care dubu;ki pa jih ni glih dost!!
K carji so:Gospodarič, Treven, Čadeževa, Šuštaršička, Lokovšek, Pirnar, Ukmarca...pol se pa kmal neha, če se ne motm.
Al si meu pa glih srečo da si same care dubu;ki pa jih ni glih dost!!
K carji so:Gospodarič, Treven, Čadeževa, Šuštaršička, Lokovšek, Pirnar, Ukmarca...pol se pa kmal neha, če se ne motm.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 43087 (3290) | WizzardOfOZ |
» | Vsi z Vegove(SSER)! (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 28690 (3650) | Pimoz |
» | Kaj naj naredim, kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9648 (7674) | DOOM_er |
⊘ | Vegova tehnična gimnazija (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 20322 (18582) | STASI |
» | a hod kdo na vegovo!Oddelek: Loža | 2290 (1923) | krneki0001 |