Forum » Operacijski sistemi » Prenosnik hp in winxp
Prenosnik hp in winxp
jcvetko ::
Alo!
Mam eno vprašanje! Mam prenosnika hp pavilion ze4700! Kupil sem ga v avstriji in imam nemške windowse home edition ki so pisni prav za ta prenosnik! Zaj pa bi rad imel saj angleške če se da!? Se probal dati slovnski pack za winxp home edition pa mi javi da ne gre ker niso angleški windowsi! Bi mogoče šlo z anleškim pekom? Če bi šlo mi lahko prosim kdo pove kje ga naj dobim?
Prosim za odgovor! Ker nemščine res nimam pojma!:)
Za odgovor se vam naprej zahvaljujem!
Mam eno vprašanje! Mam prenosnika hp pavilion ze4700! Kupil sem ga v avstriji in imam nemške windowse home edition ki so pisni prav za ta prenosnik! Zaj pa bi rad imel saj angleške če se da!? Se probal dati slovnski pack za winxp home edition pa mi javi da ne gre ker niso angleški windowsi! Bi mogoče šlo z anleškim pekom? Če bi šlo mi lahko prosim kdo pove kje ga naj dobim?
Prosim za odgovor! Ker nemščine res nimam pojma!:)
Za odgovor se vam naprej zahvaljujem!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Azrael ::
To ne gre, žal.
Nemšiki Xp-ji so povsem nemška verzija Win OS (kot Win 9x SLO), XP SLO pa so ang. verzija, ki ima SLO dodatek. Rešitev je taka, da boš moral kupiti nekje ang. verzijo, če boš želel imeti SLO Win Xp.
LP, Azrael
Nemšiki Xp-ji so povsem nemška verzija Win OS (kot Win 9x SLO), XP SLO pa so ang. verzija, ki ima SLO dodatek. Rešitev je taka, da boš moral kupiti nekje ang. verzijo, če boš želel imeti SLO Win Xp.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista home premium SLO lang. pack?Oddelek: Operacijski sistemi | 3940 (3615) | PaJo |
» | Laptop z Windows Home v ITA -> kako zamenjati jezik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1272 (1066) | gofra |
» | Win xp na notebookaOddelek: Operacijski sistemi | 1248 (1091) | Azrael |
» | Xp slovenski vmesnikOddelek: Operacijski sistemi | 2294 (1756) | poweroff |
» | Sony VAIO PCG-FR315M GonilnikiOddelek: Strojna oprema | 1425 (1299) | Andrejcek |