Forum » Operacijski sistemi » Pingo 3.1
Pingo 3.1
luna11 ::
V Linux-u sem bolj še bos. Brez težav pa sem namestil Pingo 3.1, vendar se mi pri ponovnem zagonu ustavi in začne utripati naslednji napis:
Lokalhost login: Napaka upravljalnika oken: Unable to open x display: 1
Ko pritisnem Enter se mi prikaže le napis: lokalhost login: in nato Password.
Poizkušam se prijaviti kot: root, test, guest... pa ne pomaga. Ekran vztrajno utripa naprej.
Lokalhost login: Napaka upravljalnika oken: Unable to open x display: 1
Ko pritisnem Enter se mi prikaže le napis: lokalhost login: in nato Password.
Poizkušam se prijaviti kot: root, test, guest... pa ne pomaga. Ekran vztrajno utripa naprej.
suse80 ::
Ko se pojavi localhost login: :
potem vtipkaj:
root
pritisni enter in nato vtipkaj geslo za root, ki si ga nastavil ob instalaciji ( saj si ga, ne?)
in pritisni enter
potem vtipkaj:
root
pritisni enter in nato vtipkaj geslo za root, ki si ga nastavil ob instalaciji ( saj si ga, ne?)
in pritisni enter
Obiščite stran o astronomiji ijn astrologiji http://www.mojevesolje.org
luna11 ::
Napisl sem že, da me ne spusti pod nobenim loginom in geslom. Poizkusil sem se že prijaviti, pa nič.
alum ::
reinstall??
napaka je v x oknih...mislim, da ima pingo (red hat?) rescue disc s katerim se lahko tekstovno prijavis, spremenis nacin logina ali pa kar znova zinstaliras x system....
napaka je v x oknih...mislim, da ima pingo (red hat?) rescue disc s katerim se lahko tekstovno prijavis, spremenis nacin logina ali pa kar znova zinstaliras x system....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gentoo Linux 2.6.10 težava s tipkovnicoOddelek: Operacijski sistemi | 974 (864) | mat3 |
» | Windows ne more odstraniti geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2826 (2314) | amigo_no1 |
» | dostop iz linuxa do datotek v win xpOddelek: Operacijski sistemi | 2247 (1796) | palma |
» | Linux - XFree86Oddelek: Operacijski sistemi | 1047 (883) | mTjay |
» | linux installOddelek: Operacijski sistemi | 1757 (1340) | CCfly |