Forum » Pomoč in nasveti » Laptop z Windows Home v ITA -> kako zamenjati jezik?
Laptop z Windows Home v ITA -> kako zamenjati jezik?
gofra ::
Pozdravljeni,
punca je dobila laptop Acer Travelmate z ze instalirano verzijo Windows Home in vsem ostalim pripadajocim programjem ter gonilniki(lan, wlan, modem...), kar je sicer super, vendar je vse v italijanscini. Zanima me, ali je mozno obstojeco konfiguracijo obdrzati v stanju kakrsno je, le da bi zamenjal jezik (Language pack? MUI pack?)? Imam sicer moznost clean installa z drugim OS Windows v anglescini a bi se, ce le gre, rad izognil vsemu ponovnemu namescanju gonilnikov in ostale krame.
Prav tako je to moje prvo srecanje z laptop-om - bi moral biti na kaj posebej previden?
Najlepsa hvala za odgovore!
lpf
EDIT:
Nekje sem ujel, da imajo original laptopi, kupljeni z naloženimi že z vsemi potrebnimi zadevami serijsko stevilko "zaklenjeno" v BIOS-u. To potem pomeni, da na racunalnik ni mozno namestiti drugega OS?
Hvala tudi za ta odgovor!
punca je dobila laptop Acer Travelmate z ze instalirano verzijo Windows Home in vsem ostalim pripadajocim programjem ter gonilniki(lan, wlan, modem...), kar je sicer super, vendar je vse v italijanscini. Zanima me, ali je mozno obstojeco konfiguracijo obdrzati v stanju kakrsno je, le da bi zamenjal jezik (Language pack? MUI pack?)? Imam sicer moznost clean installa z drugim OS Windows v anglescini a bi se, ce le gre, rad izognil vsemu ponovnemu namescanju gonilnikov in ostale krame.
Prav tako je to moje prvo srecanje z laptop-om - bi moral biti na kaj posebej previden?
Najlepsa hvala za odgovore!
lpf
EDIT:
Nekje sem ujel, da imajo original laptopi, kupljeni z naloženimi že z vsemi potrebnimi zadevami serijsko stevilko "zaklenjeno" v BIOS-u. To potem pomeni, da na racunalnik ni mozno namestiti drugega OS?
Hvala tudi za ta odgovor!
- spremenil: gofra ()
bluefish ::
za Win ne vem, vendar pa boš moral gonilnike odstraniti (če so v ita) in namestiti ang verzijo.
Mr.B ::
Kupi slo Windows , ali slo interface, ali Engleski interface
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Tomay ::
Samo ponovna namestitev Angleških Windowsov ti ostane, potem pa slo language pack za home, ki ga lahko tudi ločeno kupiš.
Voodoo 4Ever
Tavher ::
Naj ti nekdo posodi Win Home OEM ANG. Poinstaliraj s svojo kodo in pokliči na Microsoft za ponovno aktivacijo.
zee ::
@Tomay: MUI je enak tako za HOME kot Professional izdajo Windwosov XP.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Mr.B ::
Samo namestiti se ti ne bo hotel. Nekdo hoče z MUI zaslužiti.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29114 (18357) | GTX970 |
» | Vista Home Premium Language packOddelek: Pomoč in nasveti | 11821 (7188) | Ermin |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14079 (13022) | SaXsIm |
» | Xp slovenski vmesnikOddelek: Operacijski sistemi | 2273 (1735) | poweroff |
» | problem z: XP slovenian LPOddelek: Operacijski sistemi | 2415 (2270) | krneki |