Forum » Omrežja in internet » Hotmail težave
Hotmail težave
Bramac ^^ ::
Od danes naprej se mi noče več prijavit na hotmail. Piše da je uporabniško ime ali geslo napačno. Obstaja kakšnem način kako bi si rešil račun? Tudi tisto za obnovitev gesla ni pomagalo, saj se država ni ujemala pa sem mel prej zihr nastavljeno na Slovenia.
Obstaja kakšen uraden mail, da bi jim pisal?
Obstaja kakšen uraden mail, da bi jim pisal?
Bramac ^^ ::
Ja vidm, sem narobe odgovoru.
Ta mail sm mel jst predvsem za messenger, gor sem šel samo ko sem dobil pošto. Pošta pa je bila en newsletter, ki je prihajala vsaj 2x mesečno. Tko da, sem ta mesec sigurno bil gor.
Markiz: ok, bom počaku
Ta mail sm mel jst predvsem za messenger, gor sem šel samo ko sem dobil pošto. Pošta pa je bila en newsletter, ki je prihajala vsaj 2x mesečno. Tko da, sem ta mesec sigurno bil gor.
Markiz: ok, bom počaku
DOOM_er ::
ah jani toj to šteka ti tok da sploh ne šteka. tvoj rejdonček ni zmožen predvajati flešov na hotmejl strani
Robots will steal your job. But that's OK
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13583 (10797) | energetik |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76241 (16882) | tilinho20 |
» | Windows live - MSN - HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2924 (2813) | jurre |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9348 (6533) | klemenSLO |
» | hotmail password crack (not a joke)Oddelek: Informacijska varnost | 4374 (3033) | bluefish |