Forum » Operacijski sistemi » kako izbrišem share-e folderjev ki so izbrisani?
kako izbrišem share-e folderjev ki so izbrisani?
Grill ::
Na win2000 sem imel sheranih nekaj folderjev, ki sem jih izbrisal, v omrežju pa so še zmeraj prisotni. Kako jih odstranih? Hvala.
c00L3r ::
V WIN XP se ta zadeba skriva tukaj:
Nadzorna plošča -> Skrbniška orodja -> Upravljanje računalnika (computer management) -> Upravljanje računalnika (lokalno) -> sistemska orodja -> mape v skupni rabi -> omrežna sredstva
Z malo prevajanja v angleščino in iznajdljivosti, bi to mogel najti tudi v WIN 2000.
Nadzorna plošča -> Skrbniška orodja -> Upravljanje računalnika (computer management) -> Upravljanje računalnika (lokalno) -> sistemska orodja -> mape v skupni rabi -> omrežna sredstva
Z malo prevajanja v angleščino in iznajdljivosti, bi to mogel najti tudi v WIN 2000.
Grill ::
Hvala c00L3r, sem rešil s tvojo pomočjo !!
Še eno vprašanje; na namizju mi je izginil koš in tudi na C: ju ga ni; kako ga dobim nazaj?
Še eno vprašanje; na namizju mi je izginil koš in tudi na C: ju ga ni; kako ga dobim nazaj?
Microsoft ::
Desn kilk na namizje > Properties > zavihek Desktop. Tu nekje mores potem najdit Customize Desktop, kjer lahko nekatere ikone dodajas/odstranis iz namizja.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 prihaja v štirih inačicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40705 (35279) | Lonsarg |
» | prenos slik iz fotoaparataOddelek: Zvok in slika | 3336 (2913) | barca |
» | Terminal Services???Oddelek: Operacijski sistemi | 2085 (1692) | andrej |
» | iz workgroup na domainOddelek: Programska oprema | 1252 (1067) | matic |
» | Windows 2000 - uspel naloziti, AMPAK!!!Oddelek: Programska oprema | 1152 (878) | Highlag |