Forum » Operacijski sistemi » Windows XP - čakanje ob prijavljanju
Windows XP - čakanje ob prijavljanju
neoto ::
Preden boste se začeli oglašat, da je to problem zato, ker nimam določenega IP-ja, vam pomen da to ni to!
Ko pač vtipkam geslo za vstop v windowse xp, mi obstane za nekaj časa (~20 s) prijavni zaslon, disk in procesor nista aktivna. Če v tem času pritisnem esc ali pa space, se prijava takoj nadaljuje. Čudno se mi to zdi zato, ker se mi je to začel dogajat zadnje čase na vseh treh mašinah, ki so pod mojo oskrbo (vse imajo xp s sp2 in seveda automatic updates vključeno ). Se to še komu dogaja??
Ko pač vtipkam geslo za vstop v windowse xp, mi obstane za nekaj časa (~20 s) prijavni zaslon, disk in procesor nista aktivna. Če v tem času pritisnem esc ali pa space, se prijava takoj nadaljuje. Čudno se mi to zdi zato, ker se mi je to začel dogajat zadnje čase na vseh treh mašinah, ki so pod mojo oskrbo (vse imajo xp s sp2 in seveda automatic updates vključeno ). Se to še komu dogaja??
Microsoft ::
Control Panel > Administrative Tooles > Event Viewer. Pa poglej, ce tistih 20 sekund poskusa kaj zagnat, pa mu ne uspe. Al pa kaj takega.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | (Nedelujoč?) napajalnik - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1776 (970) | Skyman |
» | ŠOU LJOddelek: Loža | 3214 (2398) | jype |
» | HTC najverjetneje krši Applove patente z Androidom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 22503 (20549) | Icematxyz |
» | POMAGAJTE! - Usmrtitve mladoletnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7342 (5068) | M@73Y |
» | The Philadelphia ExperimentOddelek: Loža | 2147 (1604) | Lucas |