Forum » Omrežja in internet » ADSL-čakam čakam-do kdaj?
ADSL-čakam čakam-do kdaj?
joze ::
Dne 31.1.2005 sem na telekomu podpisal pogodbo za adsl in rekli so mi, da bodo zdaj oni pogodbo poslali na SIOL, od koder bom dobil podpisano pogodbo oni pa nalog za priključitev.Zdaj smo že 11.2. pa ni ne duha ne sluha o kakšni pogodbi.Se res čaka tako dolgo samo za en podpis?
joze ::
Ne morem verjet.Pol ure za tistim ko sem tole pisal je prišla priporočena kuverta s siola, čez 1 uro je klical človek s telekoma in pred pol ure sem dobil ADSL.Neverjetno.
neres ::
En kolega je šel vprašat koliko časa bi bilo za čakat na Siol ADSL v Ljubljani in so mu rekli vsaj 3 mesece!!!
WTF?! A to je normalno al kaj, da se v LJ toliko čaka?
Baje da morajo neki nadgradit centrale itd. ampak... 3 mesece?
p.s. A te cene od Amisa so dokončne al se da dobit kaj ceneje za študente?
WTF?! A to je normalno al kaj, da se v LJ toliko čaka?
Baje da morajo neki nadgradit centrale itd. ampak... 3 mesece?
p.s. A te cene od Amisa so dokončne al se da dobit kaj ceneje za študente?
Payk ::
Jest sem tudi podpisal pogodbo 31.1.2005 pa so mi priklopli po cca 3 tednih. V Ljubljani to. Res pa je, da sem tretji teden začel težiti, da kdaj bodo prišli. Potem ko sem dobil tel. od serviserja, sva se pa za naslednji dan zmenila. Tako da dejte jih kej poklicat.
hunter01 ::
Obvezno morate poklicat vsaj enkrat na teden!!!!! Priporočam pa 2x!! Dobil v treh tednih v Metliki. Kolega pa po 2 mesecih in pol!!!!
LP Jerry
LP Jerry
OmegaBlue ::
Offtopic.
Pa kaj mate nakateri fetiš na klicaje?
Pa kaj mate nakateri fetiš na klicaje?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24055 (12919) | smash |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12193 (6361) | angus255 |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19551 (8994) | Nejc Pintar |
» | adsl-siol-akcija?Oddelek: Omrežja in internet | 1460 (1308) | Ch4N93 |
» | ADSL - koliko časa ste čakali?Oddelek: Omrežja in internet | 1311 (1074) | Dusko |