Forum » Programska oprema » WWW strani - program za obdelavo slikic
WWW strani - program za obdelavo slikic
Joze_K ::
S kterim programom bi neko ze obstojeco slikco razrezal na delcke, ki bi pasali v posamezne celice tabele na strani.
Npr. nekaj takga - mas sliko, pa preko kreiras mrezo (identicno razporeditvi na strani) - pa ti on sam naredi slikce po celicah ...
a kdo razume kaj sem povedo...., ce ja pa naj pomaga, no,...., ino....
Npr. nekaj takga - mas sliko, pa preko kreiras mrezo (identicno razporeditvi na strani) - pa ti on sam naredi slikce po celicah ...
a kdo razume kaj sem povedo...., ce ja pa naj pomaga, no,...., ino....
LuiIII ::
Hm zanimiv problem. Ce imas vedno enake izreze tj. ce se ti zamenjujejo samo slike in ne mreza, potem bi se stvar po moje lahko uredila z uporabo gnezdenih akcij (action) v photoshopu (ena akcija za vsako celico - upam, da jih nimas prevec). Lahko pa nastavis akcijo tako, da bos delal interaktivno. To se pravi, da kliknes v celico (na mrezi, ki je v svojem layerju) in ti na sliki izreze kos v novo datoteko.
Druga varianta (to uporabljam sam, sam ne za internet) pa so batch procedure v IrasC-ju od Intergrapha. Sam tega bos bolj tezko dobil.
Ce se ti pa mreza spreminja znam pa naredit samo v prej omenjenem programu.
Lui
Druga varianta (to uporabljam sam, sam ne za internet) pa so batch procedure v IrasC-ju od Intergrapha. Sam tega bos bolj tezko dobil.
Ce se ti pa mreza spreminja znam pa naredit samo v prej omenjenem programu.
Lui
Pepsi ::
Ko sem prebrala vprasanje mi je bilo se kaj jasno v cem je problem....
...ko sem prebrala odgovor so mozgani vrgli ven something like blue screen kjer je pisalo `BLANK`. Sicer zanimiva zadeva, nikoli nisem razmisljala kako to naresti - mrezo mislim...sploh PShopa ne uporabljam ampak samo Paint Shop pro in zgleda me to daje na vseh podrocjih oblikovanja.
Papa
...ko sem prebrala odgovor so mozgani vrgli ven something like blue screen kjer je pisalo `BLANK`. Sicer zanimiva zadeva, nikoli nisem razmisljala kako to naresti - mrezo mislim...sploh PShopa ne uporabljam ampak samo Paint Shop pro in zgleda me to daje na vseh podrocjih oblikovanja.
Papa
[Pepsi] of CyberBabes - http://cyberbabes.m42.cx
LuiIII ::
Pepsi se opravicujem in cist razumem, da ti ni blo glih jasen. Saj men tud ni. .
Ja Photoshop je pac zakon na svojem podrocju. Le poglej ga saj ni nek bavbav.
Lui
Ja Photoshop je pac zakon na svojem podrocju. Le poglej ga saj ni nek bavbav.
Lui
Quickbeam ::
Ja Photoshop dobiš pri svojem prodajalcu že za 230.000SIT ali pa pri lokalnem piratu za 1000SIT
DoBri ::
sposodš si cedejko iz revije, pol pa crack z neta...hm...fajn to...mislm...je pa res...zakaj bom za software plaču 2x več kt sm za ceu komp!? fak...
Več nas je, manj nas ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neural NetworksOddelek: Znanost in tehnologija | 6283 (5269) | rasta |
» | Program files iz C: na D:Oddelek: Programska oprema | 1422 (1145) | lei |
» | Moving to the next stageOddelek: Izdelava spletišč | 1336 (1107) | R33D3M33R |
» | internet grafika-kateri programi???Oddelek: Omrežja in internet | 1613 (1484) | gkovac |
» | program za delat spakeOddelek: Programska oprema | 1208 (1037) | Avenger |