Forum » Pomoč in nasveti » Outlook-izvoz sporočil
Outlook-izvoz sporočil
Kriko ::
Do sedaj mi v nobeni razkičici Outlook Expressa ni uspelo izvozit sporočil. Ker sem vedno to hotel naredit ko sem imel instalirane Windowse že precej časa sem mislil da je kaj narobe v sistemu. Sedaj sem ti probal tudi v sveže nameščenih Win XP in se mi dogaja isto, javlja napako! Drugo sem vse izvozil brez problema od računov, adresarja. Nikakor pa mi ne rata izvozit sporočil.
Kaj je treba kaj naredit preden se izvozi sama sporočila??
Če kdo ve naj mi pomaga saj bi rad prenesel sporočila v drug sistem, nebi pa jih rad iugubil!!
Kaj je treba kaj naredit preden se izvozi sama sporočila??
Če kdo ve naj mi pomaga saj bi rad prenesel sporočila v drug sistem, nebi pa jih rad iugubil!!
Can ::
Pa jih ne izvozi, ampak jih v drugem sistemu uvozi!
Daš uvozi sporočila in mu podaš pot kjer maš shranjene datoteke o mailih *.idx,*.mbx
Daš uvozi sporočila in mu podaš pot kjer maš shranjene datoteke o mailih *.idx,*.mbx
TheHijacker ::
Tako kot je napisal Can. Nima smisla jih izvažat, ker jih lahko preprosto skopiraš. To moraš narediti prej predno pobrišeš celotni C:\Windows direktorij, ker se ti baza sporočil nahaja nekje tu:
C:\Windows\Application Data\Identities\{B081441D-CF68-48E8-A24F-0ECF29045763}\Microsoft\Outlook Express
Datoteke iz tu notri skipiraj v en nov direktorij in jih po ponovni namestitvi winsom samo uvozi. Import->Messages->Microsoft Outlook 5->Import mail from and OE5 store directory.
C:\Windows\Application Data\Identities\{B081441D-CF68-48E8-A24F-0ECF29045763}\Microsoft\Outlook Express
Datoteke iz tu notri skipiraj v en nov direktorij in jih po ponovni namestitvi winsom samo uvozi. Import->Messages->Microsoft Outlook 5->Import mail from and OE5 store directory.
http://www.google.si
gkovac ::
kriko...
preberi in prelgej si mal tale link... tipo ma napisan neverjetno velik o Outlook Expresu najdu pa boš tut tole o izvažanju
lp,SuLc
preberi in prelgej si mal tale link... tipo ma napisan neverjetno velik o Outlook Expresu najdu pa boš tut tole o izvažanju
lp,SuLc
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275913 (20844) | Matko |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2588 (2340) | chrush |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2951 (2951) | Izi |
» | outlook express problemiOddelek: Omrežja in internet | 2482 (2406) | smetko |
» | Outlook Express in shranjevanje pošte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1799) | StratOS |