Forum » Programska oprema » ko odprem datoteko .doc mi napiše file convertion karkoli zberem so sami kvadratki
ko odprem datoteko .doc mi napiše file convertion karkoli zberem so sami kvadratki
murphyboy11 ::
lep pozdrav
imam sledeči problem pred kratkim se mi je podru cel sistem sedaj sem ga postavil na novo
is cd ja kjer sem imel backup vseh .doc datotek (word ovih datotek) sem si posnel vse spet na disk tako kot je bilo sedaj pa ko odprem katerokoli datoteko mi napiše file conversion in mi da na izbiro par stvari ampak kar koli izberem mi cel dokument pokaže v kvadratkih in čudnih znakih kako se da to rešit bres tega sem mrzu :S vsi pravt da je treba delat backupe jast jih delam rednu in sedaj mi to ne pomaga nič.
zelo bi prosu če lahko gdo pomaga.
hvala...
imam sledeči problem pred kratkim se mi je podru cel sistem sedaj sem ga postavil na novo
is cd ja kjer sem imel backup vseh .doc datotek (word ovih datotek) sem si posnel vse spet na disk tako kot je bilo sedaj pa ko odprem katerokoli datoteko mi napiše file conversion in mi da na izbiro par stvari ampak kar koli izberem mi cel dokument pokaže v kvadratkih in čudnih znakih kako se da to rešit bres tega sem mrzu :S vsi pravt da je treba delat backupe jast jih delam rednu in sedaj mi to ne pomaga nič.
zelo bi prosu če lahko gdo pomaga.
hvala...
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Britanski javni sektor za 6,5 milijona evrov z letom dni podpore za Windows XPOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24908 (22898) | chironex10 |
» | Novi word - dobljen skupaj z VistoOddelek: Programska oprema | 3741 (3094) | ender |
» | Office 2003 in 2007Oddelek: Programska oprema | 2920 (2551) | solatko |
» | Superiornost Microsoft Office (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4543 (3272) | 64202 |
» | Word 2003 ne odpira Word 6.0?Oddelek: Programska oprema | 1195 (1080) | lopov |