Forum » Pomoč in nasveti » Možnost poštnega odjemalca
Možnost poštnega odjemalca
Igor0 ::
Živjo
Uporabljam Opero kot brskalnik in poštni odjemalec, na compu konektanem 24/7. Zanima me, ali je možno izvesti naslednjo stvar, brez da nastavjam posamezne uporabnike.
Recimo, da imam tri račune. Želim še četrtega. Rad bi, da se trije obnašajo kot doslej, torej ko prispe mail, ga lahko pogledam. Za četrtega pa bi rad , da mi poštni odjemalec pokaže, da je mail prispel, kdo ga je poslal in kaj sporočilo pravi, pa šele po vpisu gesla.
Je to možno izvesti? Pripravljen sem tudi uporabljati drug odjemalec, če je to potrebno, samo, da je ta opcija izvedljiva.
LP Igor
Uporabljam Opero kot brskalnik in poštni odjemalec, na compu konektanem 24/7. Zanima me, ali je možno izvesti naslednjo stvar, brez da nastavjam posamezne uporabnike.
Recimo, da imam tri račune. Želim še četrtega. Rad bi, da se trije obnašajo kot doslej, torej ko prispe mail, ga lahko pogledam. Za četrtega pa bi rad , da mi poštni odjemalec pokaže, da je mail prispel, kdo ga je poslal in kaj sporočilo pravi, pa šele po vpisu gesla.
Je to možno izvesti? Pripravljen sem tudi uporabljati drug odjemalec, če je to potrebno, samo, da je ta opcija izvedljiva.
LP Igor
LP Igor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276432 (21363) | Matko |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4986 (1425) | markhenry |
» | Mozilla zaključuje z razvojem Thunderbirda (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 32827 (28773) | Icematxyz |
» | GPG šifiranje e-pošte preko proxyaOddelek: Omrežja in internet | 2472 (2131) | poweroff |
» | Outlook preveč "NEVAREN", kaj uporabiti?Oddelek: Programska oprema | 2428 (2044) | Bass0 |