Forum » Zvok in slika » 16:9 TV
16:9 TV
agerksic ::
Kupujem 16:9 TV do max 200.000. Kaj priporočate iz lastnih izkušenj?
Sicer sem nekoliko usekan na Philips pa vendar se dam z argumenti prepričat, če je nekaj cenejše oz. bolše za isti denar.
Torej s predlogi na dan.
Aja, gledal sem ( ne še podrobno ) 32PW8609 za cca 200k.
Sicer sem nekoliko usekan na Philips pa vendar se dam z argumenti prepričat, če je nekaj cenejše oz. bolše za isti denar.
Torej s predlogi na dan.
Aja, gledal sem ( ne še podrobno ) 32PW8609 za cca 200k.
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Dare ::
Kolikor sem jaz gledal cene in televizorje, je Gorenjev 16:9 z dvojnim tunerjem in ceno cca 160.000 kar dobra izbira. Mislim da uporabljajo prav Philipsove ekrane. Je pa dobro pred nakupom preveriti, kako ti televizorji prikazujejo 3:4 sliko. Nekateri jo porazno (v Šparu sem gledal Nordmende in takše drvarnice nočem imeti niti zastonj.
agerksic ::
Jaz pa sem včeraj v Merkurju gledal Gorenje 16:9 in na njem 4:3 sliko. Katastrofa. Slika je bila zamaknjena in nasploh ne najbolj ostra. Zraven je bil Philips 29PT9009 4:3 in slika je kar bodla v oči ( ker je bila toliko boljša seveda ) in en Sony, ki je kar lepo sledil Philipsu. Celo je imel nekoliko bolj ostre linije predmetov.
Kaj pa menite o Grundigu? Model MFW 82-2410 bi dobil za 120.000, MFW 82-2510/8 pa za ene 160.000.
Kaj pa menite o Grundigu? Model MFW 82-2410 bi dobil za 120.000, MFW 82-2510/8 pa za ene 160.000.
strelko ::
Poglej cene na internetu npr. preko tegale:
http://www.geizhals.at/
in po mojih izkusnjah se zelo splaca iti v nakup cez mejo (Avstrija). Sicer sem tudi sam skeptik zakaj bi dajali dnar Avstrijcem, ampak jez sem tam nasel isti TV kot so ga imeli v Big bangu, Mercatorju ipd... in je bil decembra cca. 100 KSIT (!!) cenejsi. Pa se je pri tej stevilki nehalo "domoljubje" in se je pojavilo vprasanje, zakaj nam tako nabijajo cene. Prej pa preveri ali garancija velja tudi pri nas. Pri meni je slo za Philipsa 9509.
http://www.geizhals.at/
in po mojih izkusnjah se zelo splaca iti v nakup cez mejo (Avstrija). Sicer sem tudi sam skeptik zakaj bi dajali dnar Avstrijcem, ampak jez sem tam nasel isti TV kot so ga imeli v Big bangu, Mercatorju ipd... in je bil decembra cca. 100 KSIT (!!) cenejsi. Pa se je pri tej stevilki nehalo "domoljubje" in se je pojavilo vprasanje, zakaj nam tako nabijajo cene. Prej pa preveri ali garancija velja tudi pri nas. Pri meni je slo za Philipsa 9509.
lenkosmrk ::
V kolko še koga zanima, naj dodam da se še res ne pozna da smo v EU, in so tudi gorenjeve stvari pr sosedih cenejše. Kar se tiče TVja, priporočam razmislek okoli Panasonica. Vsak hvali lastnega konja, in ga bom tudi jaz:)
Namreč zakaj? Ker ima najboljše razmerje med kvaliteto in ceno v tem "nižjem" cenovnem rangu. Sicer pa je tv-je treba videt. In pa priporočam da ste pozorni na geometrijo. Marsikaj se sicer da poštimat v servisnih menujih, ene stvari pa tudi ne. In ker tvja najbrž ne kupuješ vsak dan, si vzam mal časa in mal poglej po trgovinah prnas , da boš videl razliko med modeli.
Čes i blizu meje, pa ti tudi jaz priporočam, da pol kupiš pr njih, ker naši trgovci nimajo opravičila za take extremne marže. Delavec(prodajalec) zasluži manj kak sosed, prodaja pa okoli 30% dražje isto robo. Nisem tolko patriota, da bom polnil dnarnico lastniku trgovine.
Lp.Lenko
Namreč zakaj? Ker ima najboljše razmerje med kvaliteto in ceno v tem "nižjem" cenovnem rangu. Sicer pa je tv-je treba videt. In pa priporočam da ste pozorni na geometrijo. Marsikaj se sicer da poštimat v servisnih menujih, ene stvari pa tudi ne. In ker tvja najbrž ne kupuješ vsak dan, si vzam mal časa in mal poglej po trgovinah prnas , da boš videl razliko med modeli.
Čes i blizu meje, pa ti tudi jaz priporočam, da pol kupiš pr njih, ker naši trgovci nimajo opravičila za take extremne marže. Delavec(prodajalec) zasluži manj kak sosed, prodaja pa okoli 30% dražje isto robo. Nisem tolko patriota, da bom polnil dnarnico lastniku trgovine.
Lp.Lenko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [TV] CRT oz. katodni televizorji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 38135 (20578) | mrheker |
» | Kateri TV 16:9, 100 Hz? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9885 (8422) | Valentin |
» | LCD tvOddelek: Kaj kupiti | 1272 (1056) | ajko |
» | Nakup TV 4:3 ali 16:9Oddelek: Kaj kupiti | 3934 (2974) | Mirč |
» | TV Sony ali Philips?Oddelek: Kaj kupiti | 2453 (2065) | mravljinec |