» »

krnel_linux

krnel_linux

Monster ::

ejte folk rad bi vedel kaj vse vsebuje SAMO krnel.. To mislim takole. Jest bi(če se da) naložu samo krnel ne in bi pol mel(bi?) samo ''dosovski'' linux.. Je to možno in kaj vse lahk delaš pod tem!
Ka zaboga...

IceIceBaby ::

Najprej nek dob en cd z linux distribucijo pa mal poglej kako to zgleda ker zdej si kr lepo bedarijo ven vergel :)
Sam kernel teb nebo pomagal nič. Zelo težko boš pripravil comp do tega da se ti bo zbootal samo s kernelom...oziroma ga neboš.
Tisti z "dosovskim" linuxom si fajn mim useku. Če misliš da bi delal samo v text mode pol ni problema. Itak po defaultu skor vse distribucije laufajo v text mode. Če hočeš pa lahko uporabljaš tudi X windowse.
Uglavnem najprej mal probi pa poglej za kaj sploh gre da boš vedel kaj vprašaš ne kar neki.

Popcek ::

valda da je to cist mozn, da bi mel sam konzolo
mal poglej na internetu mas take mini distribucije
small linux recmo k gre na disketo, ....
delas pa cist odvisn kaj, skoz konzolo se svašta da - tud ircat recmo, sam je kr zajeban, velik casa rabs da se naucis, jest mam raj kde (kliker generacija oz okincarji :D)...
b

Monster ::

ja itka, ti si narobe zastopu(ksh), jest sem pač mislo ta tvoj text mode on osnovni ne.. Zdej pa zanimalo me je če je krnel dosti, da bi mel samo text mode linuxa, ne ker bi pol na njegovi osnovi probal narest opengl sistem(podoben KDE, GNOME), tak da ne bi rabu čist nič takega kot sta sledeča...:\
Ka zaboga...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Redhat 8.0: You do not have enough RAM available

Oddelek: Operacijski sistemi
101004 (874) Packač
»

Intalacije Linuxa

121114 (923) Brane2
»

vmware in red hat 8.0 problem

7928 (841) dr.J
»

slo-tech GNU/Linux distribucija (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25316196 (11592) Gandalfar
»

Linux for me... rookie?!

231732 (1468) Gh0st

Več podobnih tem